Svaštara

U Doboju se održavaju besplatni fitnes treninzi

Projekat “Fitnesom do zdravlja” počinje večeras u Doboju, a svi koji žele da učestvuju u kolektivnom vježbanju mogu da dođu u Gradski park neposredno prije otvaranja manifestacije i zauzmu svoje mjesto među stotinama vježbača.

Trening - Stvarukusa.rs

Poučeni iskustvom iz banjalučkog parka “Mladen Stojanović”, koji je već godinama tokom juna u znaku fitnesa i stvaranja zdravih životnih navika, organizatori su odlučili da isto urade i u Doboju, te dobili podršku gradonačelnika Borisa Jerinića, saopštava “Srpska.info“.

– Već sada možemo da kažemo da će biti velika gužva u Gradskom parku, jer je putem naše Fejsbuk stranice stiglo dosta prijava. Dame, ali i svi ostali koji žele da vježbaju a još se nisu prijavili, mogu da dođu i uživaju u treninzima sa licenciranim fitnes-instruktorima – potvrđeno je iz Rekreacionog centra “Athlete F-fit”, koji je uz Udruženje za sport i rekreaciju L-fit organizator događaja.

Treninzi u Doboju završavaju 30. juna, baš kao i u Banjaluci, gdje je svečano otvaranje zakazano u subotu. Ovaj događaj podržalo je Ministarstvo porodice, omladine i sporta, te Vlada RS i kabinet predsjednice RS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh