Svaštara

STIŽU PARE: Tri horoskopska znaka očekuje VELIKI NOVČANI DOBITAK U MJESECU JUNU

Već 1. juna Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za djecu, imaće puno uspjeha do 5. juna, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Horoskop - Balkanspress.com

Od 6. do 18. juna Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija.

Nekoliko horoskopskih znakova imaju mogućnost da iskoriste šanse koje se tiču novca i posla i da tako uvećaju svoj budžet,pise Novi.

Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspjeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali.
Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mjere štednje.
Lav
Konjukcija planete novca Venere i planete promena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.
Pod uticajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom mjeseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.
Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. juna na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.
Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. juna Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Oko 24. juna, kada Venera pređe u njihov znak, osjećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.
Jarac
Većina Jarčeva, april mjesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog mjeseca iz njihovog polja karijere.
Ovaj pun mjesec može doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.
Venera će nakon 5. juna ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam doneti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.
U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. juna, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat.
Doživećete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u aprilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh