Svaštara

Ovnovi danas dogovaraju brojne poslove, Lavovima stiže pomoć, a Vage intenzivno razmišljaju o nekom ko je daleko

Šta su vama zvijezde priredile za ovaj ponedeljak?

OVAN

U polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine, komšiluka nalazi se mlad Mesec. U narednom periodu ćete biti dosta angažovani i u pokretu, mogućnosti velikih dogovora i promena koje priželjkujete. Danas fino raspoloženje i dobro usmerene akcije.

BIK

Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša će energija biti u potpunosti usmerena ka postizanju stabilizacije. Tokom dana promenljivo, ali dosta dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju ličnosti tokom današnjeg dana označiće početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

RAK

Mlad Mesec u polju podsvesti tokom današnjeg dana doneće u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate situacije i da budete u mogućnosti da izvršite promene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana najveća usmerenost na finansijski segment.

LAV

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza, prijatelja. U narednom periodu doneće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam u poslovnom segmentu. Na njihovu pomoć ćete moći da računate. Energija današnjeg dana vam odgovara, dobro raspoloženje.

DJEVICA

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih doneće Devicama u narednom periodu mogućnost da naprave preseke u poslovnom segmentu i izvrše značajne promene. Tokom današnjeg dana ste u velikoj meri angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

VAGA

Mlad Mesec u polju stranaca, planova ekspanzije vam u toku narednog perioda velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate nameru da napredujete, i to žestoko. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec se tokom današnjeg dana dešava u polju promena, kriza, strasti. Pred vama je period transformacije, koji će se u najvećoj meri odraziti na vašu porodicu, privatne poslove i lične prioritete. Danas pomalo mutno raspoloženje i promenljivost. Čas statičnost, čas brzina.

STRIJELAC

Mlad Mesec je u toku današnjeg dana u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred vama je period kada će ovaj segment doživeti promene, ali i napredovati, i to najviše zbog vaše velike angažovanosti. Današnji dan donosi bitne dogovore.

JARAC

Mlad Mesec se nalazi u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, ali i zdravlja. Pred vama je vreme kada ove segmente možete u velikoj meri unaprediti. Ono što vam je važno sada ide ka napredovanju. Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i susreti sa važnim poslovnim partnerima.

VODOLIJA

U polju ljubavi nalazi se današnji mlad Mesec. Pred vama su neke nove ljubavne priče i počeci, ali i jedan kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Tokom ovog dana očekujte susret sa nekim koga dosta dugo niste videli. U emotivnom segmentu osećate potrebnu sigurnost.

RIBE

Polje doma i porodice, ali i privatnih poslova obogaćeno je današnjim mladim Mesecom. U narednom periodu na ovim poljima možete očekivati pozitivne promene i napredovanje. Danas je najbolje funkcionisati u okviru porodice i sa ljudima koji su vam najbitniji.

mojastrolog


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh