Svaštara

Za ova dva znaka horoskopa mjesec juni će biti paklen

Nažalost, za ova 2 znaka zvijezde nisu spremile ništa dobro. Jun će za njih biti pakleni mjesec!

Horoskop - Sibenik.in

Na Djevice se obrušila gomila obaveza i problema. Što se zdravlja tiče, cijelog mjeseca ćete biti kilavi, a najviše problema ćete imati sa disajnim putevima, piše “Balkans press“.

Na poslu vas takođe čekaju loše vijesti i bilo bi dobro da poboljšate svoje ponašanje u poslovnom okruženju jer jedan kolega može upropastiti sve ono što ste godinama gradili. Vaše nesigurnosti će u ovom mjesecu doći do izražaja i zato se pripazite, jer oni koji vam žele loše mogu to da iskoriste. Izbjegavajte porodične svađe i ne dozvolite provokacijama bližnjih da dopru do vas.

U prvoj polovini juna Jarca će sačekati veliki finansijski problemi, i ovo je dobar period da porazmislite šta su vam prioriteti i da prestanete da bacate novac na gluposti.

Na poslu su moguće turbulencije. Onaj kolega kojeg ste više puta iskoristili, to može u junu debelo da vam naplati. Zdravlje je dobro.

Na ljubavnom planu je mirno sve do pred kraj mjeseca kada može doći do žestoke svađe, kod nekih i do raskida.

Slobodni u junu neće imati priliku da nađu partnera. Više sreće sljedećeg mjeseca!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh