Svaštara

Horoskop – Mlad Mjesec će se uskoro pojaviti u Orionu: Budite pažljivi, na nebu će nastati prava revolucija (3. jun 2019.)

Horoskop – mlad Mjesec se pojavljuje u Orionu! Očekuju nas ljubavne igre i lažna nadanja…

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Tokom 3. juna 2019. godine, mlad Mjesec će se pojaviti na 12. stepenu Blizanaca. U astrologiji će se prikazati Huberov aspekt, a Mjesec će napraviti polu-se*stil sa Marsom, piše “Atma“.

Mladi Mjesec će se pojaviti u Orionu, provokativnoj konstelaciji. Ljudi će živjeti na granici. Orionova konstelacija je ispunjena faličnom moći. Suparnici su mu samo Bik i Ovan kada je riječ o muževnosti.

On je ekspanzivan poput Jupitera. Međutim, Bik i Ovan uglavnom se bave biologijom i reprodukcijom, a Orion se bavi udvaranjem. Radi se o lovu i zadirkivanju. U ovom periodu biće puno flertovanja.

Osim toga, Blizanci su znatiželjne duše. Blizanci se usuđuju izaći iz svoje zone udobnosti kako bi svoj život učinili još uzbudljivijim.

Oni su takođe intelektualci i vole se povremeno upuštati u neke mentalne vježbe. Ali ne vjeruju u samo jednu istinu – za njih je istina stvarno subjektivna i promjenjiva.

Mlad Mjesec donijet će sukob između brige o porodičnim poslovima i vaše lične strasti. Vaša strast će biti podstaknuta potrebom za uživanjem. Problem je što u životu ne možete dobiti sve što želite.

To može čak i završiti tako što ćete pokušavati biti previše kontrolorski raspoloženi u svojim porodičnim poslovima dok to maskirate u ljubav. Mlad Mjesec donosi adrenalin koji vam je potreban kako u poslu tako i u porodičnim stvarima.

Mlad Mjesec će imati mnogo energije koju će na njega izliti Tabita – fiksna zvijezda. To je ratnik koji se ne stidi da pokaže trofeje koje skuplja. Orion će vas učiniti aktivnim da sledite svoj poziv, na bilo koji mogući način.

Pronađite pravi smjer

Orion je po svojoj prirodi vrlo se*sualan – on uvek pokušava osvojiti mačem. Njegov mač leži ispod njegovog pojasa – što ukazuje na njegovu faličku snagu. Egipćani su ga smatrali Ozirisom.

Kombinovana kola i falusni simbol, Orion bi mogao učiniti da budete rasipni.

Ne postoji glavni aspekt sa kojim ovaj Mjesec komunicira, osim formiranja Huberovog aspekta. To će biti važno kada stigne sljedeći pun Mjesec.

Neptun će na sjevernom čvoru napraviti trigon, dok ulazi u kvadrat sa Jupiterom. Zapamtite, Jupiter je trenutno u retrogradnom stanju.

Neptun je eksentričan i sledi put misticizma prema duhovnosti. Jupiter je više organizovan. Sa druge strane, Venera će takođe napraviti trigon sa Plutonom. Mijenjat će se mnogi trendovi vezani za umjetnost i modu.

Nemojte se iznenaditi ako primijetite promjene u vašem ukusu. Međutim, radi se samo o manipulaciji – možda zato što želite reakciju svojih prijatelja.

Pronađite pravi smjer. Neka vas Mjesec ne učini previše usredsređenim na se*sualnost i manipulaciju u isto vrijeme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh