Svaštara

Rekla sam mu da ću se udati za njega, ali pod uslovom da mi kupi drugi prsten

Ovakva je reakcija na prosidbu zgrozila brojne korisnike na društvenim mrežama: ‘Nezahvalna je’

Prsten - Reddit

Nakon što ju je zaručnik zaprosio u skupom restoranu, jedna je žena ostala blago razočarana. Naime, prsten s kojom ju je zaručnik zaprosio nije bio onakav kakav je ona zamišljala. Žena se pojadala na Redditu, a naglašava kako ne želi ispasti razmaženo, međutim smatra kako je zaslužila bolje. U kontekst je stavila i činjenicu da je njezin zaručnik liječnik koji zarađuje više od 200 tisuća kuna godišnje, pa je vodeći se tom logikom, svakako očekivala impozantniji prsten. Prema njezinim riječima, prsten je izgledao jeftino, a dijamant je bio previše malen.

Prsten je koštao 1000 dolara, a on ga je platio 350. Moram priznati da me je takva škrtost povrijedila. Rekla sam mu da se želim udati za njega, ali da želim drugi prsten. On mi je uzvratio da sam previše orijentirana na materiju, te da je pametnije novac za prsten uložiti u nešto drugo poput medenog mjeseca- napisala je korisnica.

Nakon postavljenog ultimatuma, napisala je kako ju je zaručnik odveo na večeru gdje je bocu vina platio više nego sami prsten, te da prešli preko razmirice. Međutim, cijela je ova priča zgrozila brojne korisnike na društvenim mrežama koji nisu imali najljepše komentare za buduću mladenku.
‘Razumijem da si se osjećala podcijenjeno, no cijela ova situacija te čini nezahvalnom’, ‘Čini mi se kako joj je prsten važniji od samih zaruka. To se ne bi smjelo događati’, ‘Ovo dvoje se svakako ne bi trebali vjenčati. Preporučujem muškarcu da pronađe nekoga tko će ga uistinu cijeniti’, napisali su neki od korisnika,piše Večernji


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh