Svaštara

Horoskop otkriva: Koji je znak idealan prijatelj vašem znaku?

Kada je u pitanju prijateljstvo, povezanost među određenim znakovima je očita. S druge strane, postoje i malo neobične kombinacije znakova koje također mogu ostvariti divno prijateljstvo iako su na prvi pogled različiti. U nastakvu provjerite koji je znak idealan prijatelj vašem znaku.

Prijateljice - Kurir.rs

1. OVAN

Emotivni, razmišljaju izvan granica uobičajenog i vrlo su ambiciozni. Međutim, njihovu ambiciju često prati nestrpljivost zbog koje pak znaju reagirati naglo i nepromišljeno.

Najbolji prijatelj za ovna je – vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti ga nakon pretjerane reakcije i natjerati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive, piše Zadovoljna.

2. BIK

Već i ptice na grani znaju da su bikovi najpoznatiji po svojoj tvrdoglavosti. Iako su zbog te osobine također na glasu kao jedan od najupornijih i najvrednijih znakova, tvrdoglavost im zna stvoriti probleme u odnosu s ljudima zato što teško prihvaćaju tuđe mišljenje.

Najbolji prijatelj za bika je – riba. Ribe su jedan od najmirnijih znakova. Odane su i nesebične prijateljice koje se neće upuštati u sukob s ponekad iracionalnim bikovima nego će ih prvo pustiti da se “ohlade”.

3. BLIZANCI

Dvije strane njihove osobnosti itekako utječu na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promjenama. Jedne sekunde ljuti i nagli, a druge potpuno mirni i osjećajni. Blizanci su jednostavno komplicirani.

Najbolji prijatelj za blizance je – vodenjak. Ova dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima. Međutim, kada blizance “uhvati” jedna od njihovih promjena raspoloženja, treba im neovisan i samostalan prijatelj poput vodenjaka koji će im dati dovoljno prostora riješe svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

4. RAK

Nježni i osjećajni rakovi bježe od centra pažnje i uglavnom su orijentirani na svoj dom, obitelj i malu skupinu vjernih prijatelja. Vole se svakodnevno malo osamiti i mogu postati razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe.

Najbolji prijatelj za rakove je – strijelac. Kada se rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstrovert strijelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introverta. Baš poput rakova, strijelci su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima što u svakom pravom raku izaziva oduševljenje.

5. LAV

Zasigurno jedan od najdominantnijih znakova. Za razliku od povučenih rakova, lavovi se sjajno osjećaju u centru pažnje i vole imati moć u svojim rukama. Vrlo su karizmatični i obično su centar svake zabave što ih ponekad malo ponese.

Najbolji prijatelj za lavove je – jarac. Tko će drugi zanesenog lava iz oblaka spustiti natrag na zemlju nego onaj tko na njoj čvrsto stoji s obje noge? Staloženost, ozbiljnost i odanost ono je što lav itekako cijeni kod jarca te mu zbog tih osobina vjeruje pa mu spomenuto spuštanje na zemlju nikada neće zamjeriti.

6. DJEVICA

Organizirane, pedantne i praktične djevice po prirodu su često rezervirane i pomalo sramežljive. Svim aspektima života predana je 100 posto. Lijepo, ali ponekad je takva predanost izmori.

Najbolji prijatelj za djevice je – ovan. Kada se djevica napokon odluči posvetiti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturista ovna zasigurno će je pokrenuti.

7. VAGA

Društvene, srdačne i ljubazne vage jednostavno vole uživati u životu, a uz sebe žele imati ljude s kojima dijeli interese.

Najbolji prijatelj za vage je – lav. Znak koji u voli uživanciju u istoj mjeri kao i vaga definitivno je šarmantan lav. Tulum je tamo gdje je on, što u potpunosti odgovara društvenoj vagi uvijek spremnoj za dobar zalogaj te čašicu razgovora i smijeha u društvu kralja zabave.

8. ŠKORPION

Nema tajanstvenijeg znaka od ovog. Direktan, prodoran, strastven i neustrašiv škorpion najčešće se ne okružuje jednako dominantnim ljudima jer im teško vjeruje.

Najbolji prijatelj za škorpione je – vodenjak. Ono što škorpion traži od prijatelja je odanost. Izdaju ne zaboravlja i ne oprašta te teško pušta ljude u svoj uski krug pravih prijatelja. Naoko otvoren, ali zapravo jednako rezerviran po tom pitanju je vodenjak. Iako djeluje kao da ima puno prijatelja, rijetkima će dopustiti da mu se u potpunosti približe. Kada ova dva znaka shvate da su jedno u drugome pronašli sve željene kvalitete, nastaje neraskidivo prijateljstvo.

9. STRIJELAC

Kada ih jednom postave, strijelci su spremni raditi koliko god treba da bi postigli svoje ciljeve. Zato nemaju vremena na neozbiljne i nemarne ljude te preferiraju one koji se fokusiraju na ciljeve s istim intenzitetom.

Najbolji prijatelj za strijelce je – jarac. Ozbiljnijeg, temeljitijeg i predanijeg prijatelja od jarca strijelac će teško naći. Jarac cijeni red, rad i disciplinu te se ne snalazi najbolje među neozbiljnim ljudima.

10. JARAC

Kada bi se dijelio trofej za najorganiziraniji znak, “utakmica” između djevice i jarca definitivno bi bila neriješena. Jarac cijeni dobru organizaciju na svim razinama te stabilnost i sistematičnost.

Najbolji prijatelj za strijelce je – jarac. Strijelac je uvijek raspoložen za novu avanturu, a najbolji u planiranju avantura definitivno je jarac. Spaja ih i ljubav prema dubokim razgovorima koje će strijelac rado prekinuti dobrom šalom na svoj račun. Nikako na račun jarca jer on takve šale pa i dobronamjerne kritike ne podnosi najbolje.

11. VODOLIJA

Rezervirani vodenjaci ne traže previše pažnje od svojih prijatelja, samo odanost. U svemu više cijene kvalitetu od kvantitete pa tako u prijateljstvu.

Najbolji prijatelj za vodenjaka je – bik. Baš kao i vodenjaci, bikovi znaju da za sreću nije potrebno veliko društvo. Umjesto toga oni teže malom krugu pravih prijatelja prema kojima će biti maksimalno odani, a isto očekuju i od njih. Tu potrebu vodenjak najbolje razumije.

12. RIBA

Sanjarka i romantičarka, riba živi s glavom u oblacima i pravo prijateljstvo ostvarit će s nekim tko je u potpunosti razumije.

Najbolji prijatelj za ribe je – rak. Osjećajni rak idealan je prijatelj za ribu. Empatični rak uvijek zna u kojem trenutku ribi treba topli zagrljaj i rame za plakanje, a kada joj na lice treba vratiti osmijeh. Najveći emotivci među znakovima idealni su prijatelji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh