Svaštara

Mjesec vašeg rođenja je veoma bitan – Žene rođene u maju ne opraštaju, u novembru sebične

Mjesec rođenja određuje karakter i sudbinu žene, kažu astrolozi.

Djevojka - Astrosudbina.com

Januar U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i deliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme.

Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta. Februar Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter.

Kod njih se dešavaju nervni slomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru. Veoma vole decu.

Mart Martovske žene – najosetljivije žene. Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha.

Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike. April April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno.

Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osećanja su im uvek na prvom mestu. Maj U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti.

To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno. Jun Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

Jul U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

Avgust Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Vole biti u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

Septembar Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole da budu u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

Oktobar U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno. Imaju dobru memoriju. Veoma su principijalne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju da sačuvaju porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Novembar Proračunljive i sebične žene. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi supružnici će morati da prihvate činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Čuvarne su i ekonomične. Veoma su strasne u ljubavi, se*sualne i temperamentne. One znaju voleti duboko i jako,Pult

Decembar Decembarske žene su emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke. Veoma su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh