Svaštara

ANA IVANOVIĆ ODRIJEŠILA KESU: BRATU POKLON OD DVA MILIONA EURA

Ana Ivanović, bivša teniserka, odriješila je kesu za bratov vjenčani poklon. Bivša teniserka je snajki Dragani Džajić i bratu Milošu Ivanoviću poklonila kuću na Mallorci od dva miliona eura.

Ana Ivanović - blogspot

Ana je bratu i snajki kupila kuću u komšiluku svoje vile, mondenskom naselju na Mallorci. Dvospratnica ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, dnevni boravak i igralište za djecu. I košta dva miliona eura – otkriva izvor.

Nekada najbolja teniserka svijeta, koja je tokom karijere zaradila 98 miliona eura, volela bi da njena djeca i nasljednici Džajke i Miloša rastu zajedno.

View this post on Instagram

Danas majkoo zenis svogaa sinaaa

A post shared by Filip Grastic (@fica_cofiii) on

On dodaje da su mladenci zaradili gomilu novca na luksuznom vjenčanju, kojem je prisustvovalo oko 250 gostiju.

– Džajka i Miloš su dobili nekoliko umjetničkih slika, a svi ostali gosti su im poklanjali pare. I ja sam odnio kovertu. Mislim da niko u nju nije stavio manje od 1.000 eura – ispričao je izvor.

Među onima koji su mladencima poklonili novac su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

– Ponijela sam im kovertu, pa nek oni kupe ono što žele – rekla je snajka Lepe Brene.

Mlada je blistala u vjenčanici Vere Vang, koju je platila 15.000 eura, a pošto je izgovorila sudbonosno “da”, riješila je da prezimenu doda suprugovo. Uslijedilo je bacanje bidermajera, a buket je pao pravo u ruke Džajkine sestre Sanje,piše Azra


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh