Svaštara

Veliki sanjari: Horoskopski znak koji je teško razumijeti, ali vam život pretvara u bajku

Ovo je najmaštovitiji i najemotivniji znak Zodijaka, a evo šta će se promeniti ako zauzmu važno mjesto u vašem životu!

Horoskop - Novosti.rs

Rođeni u ovom znaku važe za velike sanjare koji ne primaju često goste u svoj svijet.

Ali, ako vas puste da im se približite – život vam može pretvoriti u bajku.

Pričamo o Ribama, najmaštovitijem znaku Zodijaka. Život satkan od iluzija prezentuju i drugima kao takav, slijepo vjerujući da je istina vrlo relativna stavka.

Tačno je, istina može imati više strana, a ko će Ribe razumijeti, taj mora i sam imati iste karakteristike. Njihovu generalnu snagu čine saosjećanje, intuicija, nezavisnost, mudrost i jedinstvena umjetnička strana

Neke od slabosti Riba su pretjerano povjerenje, želja za bijegom iz realnosti i velika emotivnost. Ribe se smatraju za najsanjiviji znak Zodijaka. Svoju briljantnost koriste za taj čuveni “bijeg” iz realnosti, kad god osjete da im je to potrebno.

Zbog toga što su posljednji znak Zodijaka, njeni prethodnici indirektno imaju različit uticaj na njihov karakter. To objašnjava nesigurnost i stalno unutrašnje kolebanje ovog znaka. Ribe mogu biti vrlo zbunjujuće i teške za razumijevanje – evo i zašto:

Intuitivna i zamišljena priroda im daje jak osjećaj empatije, što može predstavljati mač sa dvije oštrice. Lako mogu zameniti tuđa osjećanja sa svojim. Ovo izaziva ogroman napor u njima, jer počinju da odbacuju svoja lična osjećanja.

Ta “zabuna” može biti toliko moćna, da ih može poslati u svijet snova i maštanja. Vrlo su nezavisne Ribe su jedan od najnezavisnijih znakova Zodijaka i to sa dobrim razlogom. Uradit će sve što je u njihovoj moći da se ne bi oslanjale na druge.

Ovaj ponos ih dovodi do većih problema jer odbijaju da pitaju za pomoć. Ako ste rođeni u ovom znaku, pazite na svoje izvore i mogućnosti. Zapamtite da bi vašim prijateljima bilo drago kada biste ih pitali da vam pomognu.

Ako znate neku takvu osobu i želite da joj ponudite pomoć, obavezno razmišljajte o njihovom ponosu. Pomoć ponudite nježno, oslanjajući se ne poštovanje između vas dvoje. Stalno su u potrazi za novim doživljajima

Prirodno su avanturistički nastrojeni i uvijek su u potrazi za novim doživljajima ili ljudima. Njihova tendencija ka stalnom pokretu može povrediti njihovu mogućnost za ostvarenje dugoročnih veza. Ako se nađete u vezi sa osobom koja je u horoskopu Ribe, morate shvatiti da će negovanje osjećaja za avanturu pomoći razvitku vaše veze. Ne brinite, ova podijeljena iskustva će biti odličan način da zajedno ostarite.

Sanjarski znak je drugo ime za Ribe. Vrlo su inteligentne, domišljate, kreativne i maštovite. To im daje mogućnost da o problemima i drugim situacijama razmišljaju na neobične načine.

Lako rješavaju probleme, ali ih ove osobine ponekad mogu vratiti nekoliko koraka unazad. Kada se susretnu sa gorkim elementima života, njihova mašta se uveliko pokreće i mijenja im pogled na sve. Introvertni su

Iako su dosta avanturistički nastrojeni, Ribe su introvertne osobe sa dvije strane koje su stalno u konfliktu. Teško im je da budu u društvu sa ljudima koje ne znaju, pa se predstavljaju kao ono što nisu. Ali vjerujte, vrijedi “kopati” malo dublje, jer se duboko u njima krije prelijepa duša, piše “Espreso“.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh