Svaštara

Češki bogataš Miloš zaprosio 40 GODINA MLAĐU na Kanskom festivalu: Nervozno je kleknuo i gestom ZAPREPASTIO SVE

Desilo se i to. Nasred crvenog tepiha Kanskog festivala, češki bogataš je izvadio prsten i postavio 40 godina mlađoj devojci sudbinsko pitanje.

Ma kakve gole haljine, šlicevi i ostali šokovi. Jedan Čeh uspeo je da zaseni sve lepotice na Kanskom festivalu i priredio gest za pamćenje.
Češki tajkun Miloš Kant na crvenom tepihu u Kanu zaprosio je svoju 40 godina mlađu devojku, portugalsku rijaliti zvezdu Margaridu Aranhu i ukrao svu pažnju.

65-godišnji Čeh nervozno je kleknuo pred svoju 25-godišnju izabranicu nasred crvenog tepiha, a ona je oduševljeno pristala na njegovu prosidbu pa je srećni par nakon toga pozirao brojnim fotografima koji su jedva dočekali da zabeleže taj trenutak.Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim – napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe,prenosi Blic

Njih dvoje su se navodno upoznali u aprilu u jednom noćnom klubu u Švajcarskoj koji je u Kantovom vlasništvu. Otad se svojom vezom hvale na društvenim mrežama, a on je navodno već upoznao njene roditelje i nju postavio za organizatorku događaja u klubu u kom su se upoznali, piše “The Sun”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh