Svaštara

Četiri horoskopska znaka s kojima niko ne može izaći na kraj

U pojedinim trenucima niko ne može s njima izaći na kraj…

Ljutnja - Vesti.rs

Ovan

Ok, svi znamo da su Ovnovi zapravo velikodušne i dobre naravi, no kada im ponestane pažnje nastupaju teški trenuci za sve – oko njih. Tada su skloni dramatiziranju, glumljenju žrtve, te manipulaciji kako bi pažnju usmjerili na sebe. Čak je i zavodljivo koketiranje uključeno s ciljem da se posvetite – samo njima, piše “Cosmopolitan.hr

Rak

Premda su osjetljivi i plemeniti, Rakovi također imaju svoje ‘žute minute’ – kada ih je najbolje izbjegavati. Ako to uspijete – od njihove eskalacije bijesa, promjena raspoloženja i prolazne paranoje.

Vaga

Već smo pisali o tome kako su Vage najdruštveniji znak zodijaka, no i oni imaju jednu ‘mračnu’ karakternu crtu zbog koje ih ljudi izbjegavaju – skloni su pasivnoj agresiji. To podrazumijeva kontradiktorne emocije u stresnim situacijama. Često imaju osjećaj manje vrijednosti, ali i superiornosti, a problem im je i suočiti se s vlastitim manama, pa za to radije optužuju druge.

Riba

Osjetljive Ribice također imaju česte promjene raspoloženja, ali kada ih uhvati melankonija drugi ih nastoje izbjeći. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, često su pasivne, neodlučne i pune kompleksa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh