Svaštara

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku ne varaju i ne praštaju prevaru

Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vjernost!

Horoskop - Balkanspress.com

Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mjesta. Kada se zaljube, to je fatalno, i s obzirom da traže partnera za budućnost, veoma im je važno da se odnos zasniva na povjerenju!

Za voljenu osobu spremni su da urade sve, ali za uzvrat očekuju podjednaku posvećenost vezi, jer su po prirodi željni pažnje i dokaza ljubavi. Oni su spremni da se izbore sa bilo čim što stane na put njihovoj ljubavi i sreći. Partnera uvijek stavljaju na prvo mjesto i kada je to potrebno, lojalni su bez obzira na sve.

S obzirom na količinu emocije koju ulažu u odnos, Rakovi su veoma posesivni i veoma bi teško prešli preko izdaje.

Zato budite sretni ukoliko su Rakovi vaši partneri, jer ćete biti potpuno bezbjedni od potencijalne prevare, ali budite i podjednako oprezni, jer vam izdaju neće oprostiti i ukoliko ih tako povrijedite, vjerovatno ste ih zauvijek izgubili.

Pored Rakova, veliki poborci vjernosti su i Bikovi koji su veoma pouzdani partneri, pravične Vage i tradicionalne Djevice, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh