Svaštara

Horoskop za vikend: Merkur u trigonu sa Plutonom donosi nježnim dušama čarobne šanse

Horoskop za vikend – planete nas ovih dana podstiču da budemo u potpunosti iskreni prema sebi!

Horoskop - Blic.rs

U petak, Merkur će obrazovati trigon sa Saturnom, tako da nas ovaj aspekt podržava u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Postajemo organizovaniji i praktičniji, spremni da dovršimo neki davno započet razgovor. Budući da se Mjesec nalazi u znaku Škorpije, možemo otpustiti nešto što nas vraća u prošlost, piše “Lovesensa“.

Dan pun dinamičnosti i uzbuđenja nas čeka u subotu, kada Venera napravi konjunkciju sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osjećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih.

Može vam privući pažnju sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželjeti da promijene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osjetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, šta vas pokreće i čini da se osjećate uvijek slobodnim. Izađite na neko posebno mjesto i očekujte velika iznenađenja! U subotu će i Merkur biti u trigonu sa Plutonom, nudeći nam mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumijemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova.

Budući da će u nedjelju Mjesec ući u znak Strelca, pred nama je zabavan dan koji bi trebalo da iskoristimo za druženje, putovanje i stvari koje nas pokreću. Uživajte u onome što vam pruža osjećaj svrhe i ne skidajte osmijeh sa lica!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh