Svaštara

Tri horoskopska znaka koji nikad ne varaju svoje partnere

Ljudi imaju različite principe kada je riječ o vjernosti u vezi

Ljubav - Today.com

Nekima preljub ne pada na pamet, dok se drugi upuštaju u njega bez grižnje savjesti, a astrolozi smatraju da je sve to zapisano u zvijezdama. Po nekim tipičnim karakternim crtama, tu se izdvajaju tri znaka, a čak i ako ne vjerujete u horoskop, nije na odmet provjeriti koje karakteristike odaju vjernu osobu, piše “Fokus.ba“.

JARAC

Jarčevi su na glasu kao najvjerniji i najiskreniji znak zodijaka i pred svojim partnerima ne skrivaju baš ništa. Isto to očekuju i od nekoga s kim su u vezi, a nevjeru ne opraštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mjestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

DJEVICA

Djevice općenito vole igrati po pravilima pa se preljub ne uklapa u njihov životni stil te ga također smatraju neoprostivim. Osim što su vjerne svojim partnerima, u osobe rođene u ovom znaku mogu se pouzdati svi koji su im bliski. Uvijek su spremni učiniti sve što mogu za osobe do kojih im je stalo, a usto nikada ne krše dogovore i obećanja.

RAK

Rakovi teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati obitelj. Za voljenu osobu spremni su učiniti sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh