Svaštara

Tri horoskopska znaka koji će do kraja maja naći fatalnu ljubav

Tri horoskopska znaka u petom mesecu će pronaći novu, fatalnu ljubav. Zvezde kažu da će to biti Škorpija, Devica i Blizanci.

Ljubavni par - Žena.hr

Škorpija

U vaš život se u maju vraća jedna stara ljubav. Vi ste sada slobodni pa možda čak i razočarani u emocije ali je pred vama mesec kada sve to može da se promeni iz korena. Odnosno, povratak osobe iz prošlosti će na vas svakako da ostavi veliki trag. Nećete ni sami znati sta vas je snašlo ali sa njenim ponovnim ulaskom u vaš život probudiće se neke stare emocije. Vi ste inače osoba koja izbegava da gleda unazad ali ovog puta itekako treba da date šansu toj osobi. Nemojte nigde žuriti jer zaista nije poenta u tome.

Dozvolite sebi ali i drugoj osobi da pre svega shvatite gde ste ranije pogrešili i šta je ono što vam smeta jednom kod drugog. Kada ne budete ponavljali stare greške ali i napravili neke male promene u vašem ponašanju sve će doći na svoje mesto. Ponekad je povratak u prošlost dobra prilika da sredite svoj emotivni život.

Uradite to u maju i nećete se pokajati.

Devica

Vi ne možete ni da zamislite koliko će vama mesec maj doneti sreće. U vaš život ulazi jedan Jarac. Vas dvoje ste potpuno različiti i stvarno je teško zamisliti vas zajedno ali vaše razlike će vas i spojiti. Biće ovo veza u kojoj ćete oboje morati malo da se menjate i da pristanete na neke kompromise. Ali, jedno je sigurno: Baš kao što će vama prijati avanturistički duh osobe rođene u znaku Jarca, tako će i njemu prijati vaš miran stav i vaš karakter.

Moguće je da će među vama postojati neka veća razlika u godinama, ali to ne treba da vas opterućuje. Ta osoba će itekako uneti mir u vaš život i sreću tako da nema potrebe da slušate razum. Zaslužili ste da budete srećni i dajte sve od sebe da bude baš tako. Jedno uz drugo ćete pronaći sve ono što vam je falilo.

Blizanci

U vaš život u drugoj polovini maja ulazi nova ljubav. To će verovatno biti jedan Bik. Sa njim nećete lako naći kompromis i zajednički jezik, jer je on neko ko tera po svom i ko ima izražen karakter, ali je svakako osoba koja će moći da vas usreći.

Ako ste sada emotivno razočarani, nemojte brinuti jer će pomenuti Bik itekako imati razumevanja za sve ožiljke koje vi sada nosite na svojoj duši. On će pre svega umeti da vam vrati veru u ljubav, a tek će onda pokušati da vas zavede.

Nemojte nigde žuriti i dajte sebi dovoljno vremena da raščistite sa prošlosću, ali tog Bika nikako nemojte odbijati. Slobodno mu recite da vam treba više vremena. On će umeti da razume. To će biti pre svega jedna mirna veza i vaša mirna i sigurna luka. Baš ono što vam je trebalo i za čim ste čeznuli, ali vaše želje postaju stvarnost, piše “Besnopile.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh