Svaštara

Horoskop – Evo kako će nam Venera u Biku uljepšati život (do 9. jula 2019.)

Horoskop – Venera ulazi u znak Bika 15. maja i u njemu će se zadržati do 9. juna! Očekuje nas jedan prijatan i zanimljiv period kada su u pitanju ljubav i novac…

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Venera je planeta koji vlada onim za što istinski vrijedi živjeti. To su ljubav, prijateljstvo i kreativno izražavanje. Od 15. maja ulazi u znak Bika, svoj matični znak, u kojem izražava svoje najbolje osobine. Njen boravak u tom znaku biće vrijeme pojednostavljivanja stvari, spuštanja na čvrsto tlo i ponovne izgradnje odnosa. Do 9. juna idealno je vrijeme da riješite ljubavna i novčana pitanja na otvoren i iskren način, piše “Sensa“.

Susreti će u ovo vrijeme biti čudesni. Venerina energija podsjeća nas da usporimo tempo, živimo u sadašnjem trenutku i potražimo načine uživanja u posebnom društvu. Možda ćete se lakše opustiti sa voljenom osobom i odgledati odličan film, uživati u ukusnom jelu. To je vrijeme kad ćete oboje biti tako raspoloženi da ćete lako uživati svim osjećajima.

Venera u Biku daće prednost stabilnosti u odnosu na strast. To znači da ćete biti spremniji za vezu nego za avanture. Ako želite produbiti odnos, ili neko vrijeme nekoga pritajeno posmatrate, ovo je vrijeme kada se možete odlučiti na sljedeći korak.

Jedan od nedostataka tog uticaja je pojačana želja za pripadnošću. Ako ste u ljubavnom odnosu ili na putu do njega, mogla bi vas dotaknuti ljubomora.

Otežano je sklapanje kompromisa, zato ćete o svojim dubokim osjećajima teško mirno raspravljati.

Ako ste sami, ovo je vrijeme kada ćete osjetiti unutrašnji otpor prema pretjeranom povazivanju. Trebat će vam neko vrijeme da povjerujete ljudima i njihovim riječima, ali kada to uspijete, bićete zaista odani. Tek kada se uvjerite da nekome zaista možete vjerovati, pustit ćete ga blizu.

Mir u ljubavi

Otvorite se talasu prijatnosti i stabilnosti, povezivat ćete se sa najljepšim užicima, odgovaraće vam masaže, opuštanje tijela, držanje za ruke i puno predigre u spavaćoj sobi.

Prijateljstva sklopljena u ovom periodu mogu prerasti u životna. Rado ćete nuditi i pomoć i biti rame za plakanje. Pametnim i realnim savetima i dobrim humorom lako ćete izvući bilo koga iz lošeg raspoloženja.

Venera u Biku nosi pojačanu želju za umjetničkim izražavanjem, muzikom, plesom, povezivanjem sa prirodom i estetikom.

Ukratko, povećana potreba za sigurnosti i stabilnosti vodit će vas tamo gdje to osjećate, izbjegavaćete nestabilne i nedorečene odnose, kao i brze avanture. Ljepota i sve što je povezano sa njom biće jedan od glavnih motiva djelovanja pa se možda odlučite i za novi korak uljepšavanja. Ljubavne i ostale odnose u ovom će periodu najlakše urediti Bikovi, Jarčevi, Djevice i Škorpije. Vatreni i vazdušni znakovi teže će se povezivati sa Venerom u Biku, jer će za njihov ukus biti premalo strasti i događanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh