Svaštara

Horoskopski znakovi koji nemaju sreće u ljubavi

Dok su neki sami krivi za svoj ljubavni debakl, nekima je emotivni neuspjeh zapisan u zvijezdama.

Prekid veze - Ilustracija/Kurir.rs

Pripadnici ovih horoskopskih znakova godinama bezuspješno tragaju za partnerom iz snova i ljubavnom pričom sa sretnim krajem.

Rak

Iako važe za veoma posvećene partnere, Rakovi nemaju sreće u ljubavi i to uglavnom svojom krivicom. Kada se zaljube daju se u potpunosti i zbog toga vrlo često budu iskorišćeni i povrijeđeni i ostanu slomljenog srca.

Djevica

Kad se jednom opeku, Djevice se drže na oprezu i zaista teško se u potpunosti upuštaju u vezu, prije nego što se uvjere da im ta osoba neće slomiti srce. Ali upravo zbog pretjeranog opreza, Djevice nerijetko propuste i ljubav svog života.

Jarac

Jarčevi najveći problem imaju s vremenom, jer uglavnom prave ljude upoznaju u pogrešno vrijeme, jer u određenim životnim etapama, umjesto ljubavi imaju druge prioritete.

Ribe

Zbog prevelikog povjerenja u ljude, Ribe često prave pogrešne emotivne izbore. Još veći problem je što nerijetko ništa ne nauče iz svojih grešake i ponovo dozvole da budu emotivno povrijeđene, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh