Svaštara

Miljenici Venere u Biku: Ova 3 horoskopska znaka očekuje vatromet strasti do kraja maja 2019. godine

Ova 3 horoskopska znaka očekuje vatromet strasti do kraja maja.

Ljubav & horoskop - Banjaluka.com

LAV

Možda ćete razmišljati o vjeridbi ili o ulasku u brak, imat ćete svoju viziju kako vaš odnos treba da izgleda.

Neki Lavovi mijenjat će svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav željeti da se vrati u njihov život.

Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željet će da provere jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli da krenu dalje.

U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivošću i tvrdoglavošću nećete daleko stići.

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi da vam se posreći nakon 17. maja 2019. godine.

Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsat će vašu maštu u posljednjem dijelu mjeseca.

Može se dogoditi i romansa na poslu ili sa nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama.

DJEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos sa voljenom osobom, trebalo bi da budu solidni i realistični. Tokom maja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve.

Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Ako niste u vezi, a želite da uđete u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritikovanja. Usudite se da pogledate šta je iza granica koje ste sebi postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećanjima.

Mars vas inspiriše, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentišete sa svojom se*sualnošću i intimnošću na drugačiji načine nego do sada.

Ako članovi vaše porodice ne prihvataju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja sa njima i nemojte ništa pokušati da nametnete!

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji sa partnerom i u odnosu uopšte. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, da definišete zajedničke ciljeve, opustite se i uživate u obostranoj pažnji.

Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za vjeridbu ili za ulazak u brak.

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s uticajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. maja 2019. godine. Generalno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je kojoj nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene, piše “Tarot-horoskop“.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh