Svaštara

MANEKENKA IZNENADILA JAVNOST: PREVIŠE SAM LIJEPA, TEŠKO MI JE PRONAĆI PRAVOG PARTNERA

Samopouzdanje je osobina koja mnogima nedostaje. Međutim, postoje i oni koji nemajau takvih problema, a zbog svog stava često su na udaru javnosti. Atraktivna manekenka Jenna Thompson koja se proslavila reklamirajući donji veš i kupaće kostime, nedavno je izjavila kako zbog svoje ljepote ne može pronaći pravog muškarca.

Majka dvoje djece koja je posljednju vezu imala prije dvije godine, ispričala je kako se muškarci često ne usuđuju da joj priđu jer je prelijepa, i smatraju da nisu dovoljno dobri za nju. Ona također smatra isto, da se već duže vremena nije pojavio onaj pravi koji bi je mogao zasjeniti ljepotom, i usput joj uspio parirati i na poslovnom planu.

Ona je priznala da prednost daje atraktivnim i zgodnim muškarcima sportskog tipa. Manekenka je otkrila da na muškarcima obožava vidjeti tetovaže koje su odraz njihovog ratobornog karaktera, što je upravo ono što je njoj potrebno. Jenna je otkrila da muškarci imaju ozbiljne komplekse, posebno kada se uzme u obzir da je ona već uspjela da se ostvari kao majka, a na poslovnom planu joj ide jako dobro, te joj to daje pravo da se prema njima odnosi sa stavom i “pogledom sa visine”.

-Mislim da uglavnom dobri momci koji žele nešto više imaju taj kompleks- izjavila je manekenka.

Priznala je da jako uživa u svom tijelu i onome kako je drugi vidi. Sebe ne želi mijenjati, sem na bolje, a momcima je poručila da se moraju istinski potruditi kako bi osovjili njeno srce,piše Azra

-To ne bih bila ja. Ljudi su srećni samo kada su ono što zaista jesu- priznala je Thompson.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh