Svaštara

Tako to rade poznate ličnosti: Kako se mudro suočiti sa ljubavnicom svog partnera

Ljubavnice su svuda oko nas, i prije nego što se zakunete u vjernost svog partnera zapitajte se da li ste nešto propustile. Jer mnoge žene nisu bile ni svjesne da njihov dragi ima drugu…

No image - Haber.ba

Kelly Brook obračunala se s ljubavnicom svog dečka Dannyja Ciprianija putem njegovog mobitela. ‘Pretpostavljam da si ti druga s kojom spava. Pričala sam s još šest njih s kojima se viđa’, navodno je Kelly Brook rekla Stacey Simcox, nakon što ju je nazvala s mobitela svog nevjernog dečka Dannyja Cipranija.

Nakon što se Stacy zbunila zbog činjenice da nije jedina, Kelly joj je poslala fotku gole Jenne, jedne od žena koje su prošle kroz Dannyjev krevet i mobitel. Kellyin prvotni plan bio je uhvatiti Dannyja na djelu, u njegovo ime dogovorivši susret sa Stacey, no do toga nije došlo.

Uglavnom, kad je Kelly našla poruke u Dannyjevom mobitelu, izbacila ga je iz svog londonskog doma, nakon čega je izbrisala sve njegove fotke sa svoje Instagram stranice. U drugom slučaju preljube Monika Furije (34) saznala je prije nekoliko nedjelja da njen suprug ima ljubavnicu.

To je bio prvi šok, a naredni je usljedio kada je ljubavnicu, Hanu Stouks (24) zatekla u sopstvenoj kući. Otrčala je do ketlera sa ključalom vodom i polila Hanu po glavi, vratu i grudima. Monika je uhvatila preljubnike na djelu kada je bez najave poranila kući i zatekla ih kako opušteno sjede na kauču,prenosi Pult

Rekla im je da će pripremiti čaj, ali umjesto čaja, pripremila je ključalu kupku za ljubavnicu svog muža. A onda je na red došlo suđenje, koje mediji pomno prate.Podsjetimo, Monika je Hani nanela teške povrede – opekotine drugog stepena, zbog kojih je djevojka završila na operaciji, a pored toga, oštetila joj je i bubnu opnu.

Monika je na suđenju priznala da je to uradila, ali kako kaže, “nenamjerno”, dodajući i da se uopšte ne sjeća svog postupka.”Nema riječi kojima mogu da opišem kako sam se tada osjećala. Nikada ranije nisam iskusila takav osjećaj.

Bila sam prosto skrhana, nisam imala pojma u šta mi se to život pretvara. Bol u glavi bio je nevjerovatan. Sljedeće čega se sjećam je da iz nekog razloga izlazim na ulicu. Ne znam kako sam tamo došla, znam samo da me nevjerovatno boli glava i da osjećam da mi se cio svijet srušio”, rekla je Monika na suđenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh