Svaštara

Ispeglajte veš kao profesionalac: Evo u čemu je trik

Od sada vam peglanje više neće biti problem

Pegla - Dnevno.hr

Sećate li se perioda kada su naše mame peglale sve? Od donjeg rublja do košulja i pantalona? Kada sam jednom prilikom pitala mamu zašto pegla donji veš, jer on se ipak ne vidi, ona mi je uputila jedan od onih čudnih pogleda kao da sam rekla najveću glupost na svetu:”Pa peglanjem uništavam bakerije na vešu!”

Svi smo zaboravili da peglanje odeće ima i drugu funkciju: sterilizaciju.

Vremenom smo počeli da peglamo samo neophodne stvari: košulje i majice. Neki idu toliko daleko da obuku pogužvanu odeću u nadi da će se „ispraviti“ na njima. Sve to pravdamo da peglanje zahteva mnogo vremena, truda, troši električnu energiju….

Ali šta ako do vas dođe uređaj koji bukvalno sve radi sam? Da li biste došli u iskušenje da peglate intimno rublje, posteljinu, stolnjake, pa čak i peškire?

Nedavno sam došla do jednog takvog uređaja. Pre bih rekla da je PerfectCare Elite parna stanica našla mene. I prirodno – desila se velika ljubav.

foto: Promo

To čudo od tehnike dolazi iz Philips-a i pegla sve i to bez imalo napora!!! Lagana je kao perce, a stvara moćnu paru koja ispravlja i zgužvanu košulju koja je dva dana u korpi za veš čekala peglanje. Pre sam mislila da nema veće muke nego napraviti savršenu ivicu na pantalonama, a sada to mogu da uradim za par minuta, verovatno i žmureći (mada nisam pokušala).

A znate li šta je najbolje od svega? Ova pametna peglica se sama isključuje! Ako je ne koristite par minuta, ona prepozna da je “ostavljena” pa se sama gasi, a vi ne morate više da se vraćate i proveravate da li ste isključili peglu.

Tako ja ovih dana peglam! Pitate me šta peglam? Pa sve! Muževljeve košulje, kćerkine haljinice od tila, sinovljeve pamučne majičice, moje pantalone i to sve istom temperaturom! Kako? Pa PerfectCare Elite parna stanica ima OptimalTEMP tehnologiju – optimalan odnos temperature ploče i ispusta pare, što znači da sigurno i savršeno pegla sve vrste tkanina!

Posebno raduje novost da više ne postoji bojazan da će se osetljive tkanine progoreti ili oštetiti, te sa lakoćom možete peglati svoje omiljene komade, bez sortiranja i dodatnih podešavanja.

Ne brinite, nisam poludela – peglanje mi nije omiljena aktivnost, ali je postalo nešto za šta mi nije potrebna dodatna priprema. Sada odvajam sasvim malo vremena za peglanje, ali isto tako sada peglam bukvalno sve: od donjeg rublja do zavesa,prenosi Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh