Svaštara

Ova četiri astro znaka se teško vezuju i ne traže ozbiljnu vezu

Neki znaci su posvećeni partneri, a drugi su “za izbjegavanje”…

Horoskop - Balkanspress.com

Neko zna šta je prava veza, ljubav i pažnja koju treba da poklanja partneru, a neko misli da je uvijek u pravu i da sve radi najbolje što može, a opet, postoje osobe koje to i ne zanima. Bitna im je sopstvena sreća, pa ako oni nisu sretni nema ništa od veze, piše “Srbija danas“.

Evo sa kojim znacima nije lako biti u vezi.

Lav

Privlačnost Lava leži u njegovoj samouvjerenosti i u tome što je spreman da ujedini više grupa ljudi u svakoj prilici.

Lav je ponekad dramatičan, uglavnom kreativan i veoma društven. Svi ovi elementi ga čine neodoljivim. On je vatreni znak koji voli život, zna kako da se dobro zabavi. Ima specifičnu snagu, ali nije sklon kompromisima. Dobar je za prijatelje, ali nije za veze jer uvijek sebe stavi na prvo mjesto. Uvijek je problem sa njim ego. Nekad je veoma arogantan i nefleksibilan jer misli da će mu svi sve oprostiti i preći preko svega.

Škorpija

Ovaj znak nije baš idelan za vezu jer je prilično strastven i to mu je na prvom mjestu. Ako se*s nije dobar, ako nema nimalo ljubomore, nimalo rasprava, onda nešto nije u redu. Prosto, da bi neko bio sa Škorpijom, to mora da bude stalno strastveno i zanimljivo, da bi joj partner držao pažnju. Ona uvijek privlači pažnju i nikad nije do nje. Svi problemi dolaze sa drugih strana i sa njom je veoma teško dogovoriti se.

Strijelac

Ovaj neuhvatljivi vatreni znak je nemoguće obuzdati. Bilo da je žena ili muškarac, on prosto ne zna šta je to odnos, saradnja i veza. Uvijek se trudi da da sve od sebe, ali kako on misli da treba. Ne obraća pažnju na nečija osjećanja, nego misli ako je sve on uradio dobro i ako je on sretan onda su svi sretni. Tako da ako ide na putovanje sa prijateljima, a partner negoduje, vjerovatno se neće odreći putovanja, jer ne podnosi bilo kakve zabrane i ograničenja.

Vodolija

Ovaj znak je uvijek hladniji od drugih, ne pokazuje svoja osjećanja jasno. Uvijek bira djela prije nego riječi i nije to lako za druge. Ipak, Vodolija misli da je sve u redu jer je sve organizovano, ona je tu i tu nema nejasnoća. Nekad planira previše, nekad ne planira ništa, pa ide iz krajnosti u krajnost. Brzo mijenja odluke, pa nikad niste načisto da li želi da bude sa Vama ili joj je samo tako prijatno, pa ne želi da mijenja nešto. Brzo ulazi u veze, ali isto tako ih brzo završava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh