Svaštara

Horoskop otkriva u kom znaku se rađaju žene iz snova

Astrolozi tvrde, da se upravo u ova tri horoskopska znaka, rađaju žene koje su brižne, posvećene i potpuno odane svojim partnerima, dakle prave žene za ozbiljne veze i brak, one iz snova svakog muškarca!

Žena - Astrologijatarot.com

Ribe

One nisu zlonamjerne, veoma su prilagodljive i partneru će uvijek pružiti potrebnu pomoć i podršku. Veoma su vjerne i posvećene i njihovi partneri mogu biti potpuno mirne savjesti, jer ih one nikada neće prevariti.

Strijelac

Žena Strijelac, uradiće sve da udovolji svom partneru. Veoma su snažne i prava su motivacija, svom partneru u teškim trenucima. One imaju nevjerovatnu sposobnost da u drugima probude ono najbolje. Ona će svom partneru na ljubav uzvratiti bezgraničnom ljubavlju.

Jarac

Iako su u početku suzdržane i povučene, kada ih bolje upoznate otkrit ćete njihovo pravo lice. Veoma su izbirljive i srce će otvoriti, tek onom partneru, koji će razumijeti njihove sklonosti i senzibilitet, a kada se to desi, ona će se potruditi da njenom izabraniku ništa ne nedostaje, piše “Dnevno“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh