Svaštara

Vjenčanje iz pakla: Na dan svadbe napustila je cijela porodica, a njena sestra bila je glavni krivac

Pred svadbu, nesretna mlada nije ni slutila da će cijela porodica nestati sa slavlja.

Vjenčanje - Ilustracija/z1035.com

Drugi porodični događaj odvijao se u maltene isto vrijeme, a ona za to nije ni znala!

“Ne živim blizu porodice, osim deke i bake koji su u susjednom gradu i cijela moja familija je rašrtkana širom zemlje. Baš zato, kad sam se udavala, imali smo prijem u mojoj kući i sve smo pozvali na svadbu. Plan je bio vjenčanje u 15 sati, ručak u 16, a slavlje oko 19 ili 20. Sve smo pozvali na sva tri dijela i prilično prije vremena”, počela je svoju priču ona.

“Svadba, odnosno veselje je bilo tako koncipirano da stignemo da se družimo s prijateljima i porodicom nakon svih formalnosti vjenčanja i svadbenog prijema”, prisjeća se ona.

“Svadba i prijem su prošli sjajno. Tada je došlo vrijeme da uđemo unutra za žurku. Pola zvanica, uključujući i cijelu moju porodicu se pokupila. Nijedna osoba iz moje čitave porodice nije ostala. Naredni dan sam saznala da je moja trudna sestra organizovala zabavu u kući dede i babe na kojoj će otkriti pol djeteta. I meni to niko nije rekao. Niko se nije potrudio ni da pita da li bih ja htjela da dođem. Niko nije došao na moju svadbu. Nisu se čak ni izvinili što nisu došli. Baš sam željela da se družim sa svojom porodicom na sopstvenoj svadbi, no oni su otišli. Svi su ionako došli samo za vikend tako da nisam stigla s njima ni da razgovaram prije vjenčanja jer mi je to bilo prilično haotično vrijeme s organizacijom i svim, a sljedeći dan su otišli”, požalila se mlada, piše “Kurir“.

“Sada ne znam kako da razgovaram s njima koliko sam ljuta. Najviše se ljutim na svoju sestru što je uopšte pomislila uraditi tako nešto na dan koji bi trebalo da bude moj”, priznaje ona.

Strani mediji brujali su o ovom događaju i svi kažu da mlada ima pravo da se naljuti i da je to ne čini lošom osobom. Takođe, smatra se i da je porodica očigledno ne voli previše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh