Svaštara

Horoskop za vikend: Kakvo nam zadovoljstvo donosi Mjesec u znaku Djevice

Horoskop za vikend otkriva – evo koja životna vrata nam otvara Mjesečeva magija…

Djevica - Net.hr

Budući da u petak Mjesec ulazi u znak Lava, biće naglašena potreba da budemo kreativni i da se zabavimo, piše “Profesionalna astrologija

Uradite nešto lijepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. Kada inspirišete druge, otkrivate i svoje skrivene dijelove.

U subotu će Sunce biti u trigonu sa Saturnom. Ovaj aspekt nas poziva da preuzmemo odgovornost, ali isto tako nam nudi mogućnost da ostvarimo veliki uspjeh, ukoliko smo u prethodnom periodu vrijedno radili na svojim projektima.

Djelujte promišljeno i mudro i dopustite ovoj energiji da vas dovede do vrha svijeta!

Nedjelja je dan kada možete uživati u društvu voljene osobe, boraviti na nekom prijatnom mestu ili biti fizički aktivni.

Budući da će Mjesec u toku dana ući u znak Djevice, prijaće vam da budete produktivni ili da preuredite nešto u svom domu.

Šta god da radite, važno je da imate osjećaj unutrašnjeg zadovoljstva – opustite se i uživajte u proljećnom danu!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh