Svaštara

Horoskop za sljedeću sedmicu: Ribe pronalaze srodnu dušu, a Lav puno rizikuje zbog uspjeha

Sedmični horoskop – u narednim danima morat ćete da donesete teške odluke, ali sreća će ipak biti na vašoj strani! Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak…

Horoskop - Zenskikutak.rs

Sedmični horoskop od 13. do 20. maja 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cijele sedmice. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete povjerenja u budućnost.

KARIJERA: Sljedeći put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vrijedna je osobina i doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nedostajaće vam energija. Štedite se.

BIK

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet sa voljenom osobom, a isti bi mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati sa osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i sa osmehom.

KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organiziuju bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Definišite svoje kriterijume.

BLIZANCI

LJUBAV: Naredni dani često će vas dovoditi u prilike da poboljšate odnose sa ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost ponekad će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.

KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na opuštanje.

RAK

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg napretka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

KARIJERA: Pregled prethodnog perioda u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati priliku više da pokažete i dokažete svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na vama drag sport.

LAV

LJUBAV: Malo bolji vjetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvježiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. Povučenost ili mehanička odrada stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspjeha za vas nalazi se u prihvatanju izazova.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite sadržaje koje volite.

DJEVICA

LJUBAV: Bez obzira na ne uvijek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimisti. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatiti zbog pozitivnog stava. Tako sami svojim ponašanjem poboljšavate svoj privatni život.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenku. Ipak, kako ćete biti potpuno svjesni svojih prethodnih uspjeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vrijeme.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi u svemu.

VAGA

LJUBAV: Voljena osoba zračit će više nego vi pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vrijeme nego vi sami. Prepustite joj se sa poverenjem. Budite poput djeteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onome šta ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos sa voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

KARIJERA: Vjerovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

ZDRAVLJE&SAVJET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

STRIJELAC

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu sa osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i sa prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti da izlaze među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni za sada izostati, moraćete se snaći sa onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje će i dalje trebati upućivati. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

JARAC

LJUBAV: U narednim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vjetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od povjerenja. Nekima ćete biti primjer kako treba raditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćete sve oko sebe.

VODOLIJA

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerovatno prolaziti kroz sve te reakcije, ali snagu ćete uvijek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog povjerenja.

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti saradnje sa drugima.Trebaće malo strpljenja, a to će vas nervirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi sa postavljenim zahtevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne može se ništa na silu.

RIBE

LJUBAV: Uvjerljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vrijeme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla pa ćete početi raditi lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki uživaju sa prijateljima, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh