Svaštara

Horoskop slatke ljubavi: Ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godine

Mjesečni horoskop – ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

LAV

U prvoj polovini mjeseca strasti će biti vatrene. Možda ćete razmišljati o prosidbi ili o ulasku u brak, imaćete svoju viziju kako vaš odnos treba da izgleda. Neki Lavovi mijenjaće svoje planove za budućnost, jer će stara ljubav željeti da se vrati u njihov život. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željeće da provjere jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje. U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti sa vaše strane, ali neprilagodljivost i tvrdoglavost nećete vas daleko odvesti. Tokom maja 2019. godine više ćete biti usmjereni na karijeru, a kućne i porodične obaveze ostavićete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje.

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. maja 2019. godine. Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem dijelu mjeseca. Može se dogoditi i romansa na poslu ili sa nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama. Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. maja 2019. godine. Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. maja i Venera nakon 15. maja.

DJEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos sa voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tokom maja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju sa voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Imajte na umu da u prvom dijelu mjeseca može doći do nesporazuma, nepovjerenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu. Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Ako niste u vezi, a želite ući u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritikovanja. Usudite se da pogledate šta je iza granica koje ste sami postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećanjima. Mars vas inspiriše, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomjerite granice i eksperimentišete sa svojom se*sualnosti i intimnosti na drugačiji načine nego do sada. Ako članovi vaše porodice ne prihvataju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja sa njima i nemojte ništa pokušati da nametnete!

ŠKORPIJA

Mlad Mjesec 5. maja 2019. godine aktivira 7. kuću Škorpije (partnerstva, brak). To znači da će se mnogim Škorpijama ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji sa partnerom i uopšteno u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, definisati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji. Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za prosidbe ili za ulazak u brak. Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu sa uticajnom osobom ili sa osobom koju ćete upoznati preko posla. U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21, maja 2019. godine. Uopšteno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom dijelu mjeseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije. Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je koja nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene, piše “Tarot horoskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh