Svaštara

Horoskop za Veneru u znaku Bika: Mnogima će se cijela subina promijeniti do 9. juna 2019. godine

Horoskop otkriva kako će na našu sudbinu uticati ulazak Venere u znak Bika! Put ove planete biće sada drugačiji zbog prisustva misterioznog Urana…

Horoskopski znakovi - Twitter

Venera ulazi u znak Bika 15. maja 2019. godine, a uvek kada boravi u ovom znaku, ova planeta ljubavi i novca ispoljava svoje najveće kvalitete, piše “Lovesensa“.

Dok je u znaku Bika, Venera isijava bogatu energiju ljepote, ljubavi, obilja i novca. Venera u Biku aktivira sve te divne stvari i podstiče nas da sagledamo unutrašnju i spoljašnju ljepotu, bolje razumijemo svoje odluke i pronađemo način da aktiviramo sebe i iskoristimo potencijale.

Venera u Biku pomaže da pomirimo svoj unutrašnji i spoljašnji svijet, odnosno da se okružimo stvarima koje nas inspirišu i bude zadovoljstvo.

Osjetite sebe u svakom trenutku. Razmislite o odjeći koju nosite, o stvarima o kojima razmišljate. Postanite svjesni svog unutrašnjeg bića. Razmišljajte o materijalnim stvarima koje vas okružuju – da li vas one zaista čine sretnim. Vrijeme je da pročistite i dušu i životni prostor. Odbacite sve stvari koje vas više ne readuju, oslobodite se mračnih sjećanja na prošlost i oslobodite dom od loše energije i tereta prošlosti.

Ovo je vrijeme oslobađanja, kada ogolimo sebe do samih emocija, raširimo krila i počnemo sasvim novi život. Baš takav komfor daje Venera u Biku. Međutim, njeno putovanje u 2019. godini biće pomalo drugačije nego obično, jer je još uvijek prisutan mističan Uran.

Uran se vratio u Bika u martu 2019. godine, prvi put nakon 80 godina. To znači da će Venera i Uran biti zajedno u Biku, takođe prvi put nakon 80 godina.

Uran će boraviti u znaku Bika sve do 2026. godine, ali magična Venera se brzo kreće i svoj boravak u Biku završit će 9. juna 2019. godine. Tako da u 2019. godini prvi put imamo uticaj plesa Venere i Urana u znaku Bika.

Venerin sjaj

To je sasvim nova energija koja će promijeniti naš način prihvatanja i širenja energetskih vibracija. Pošto je Uran u Biku, Venera će morati malo da pojača svoj magičan uticaj. Uran je mnogo veća i hrabrija planeta, pa da njegov uticaj ne bi bio dominantniji Venera će pojačati svoju energiju.

Ova energija biće najjača od 15. do 25. maja 2019. godine, ali će se zadržati do juna, odnosno sve dok Venera ne napusti znak Bika.

Venera će učiniti da promijenimo način na koji sebe vidimo. Ona u nama budi novo svjetlo, potpuno jedinstveno i vidjet ćemo sebe u sasvim drugačijem sjaju, kao nikada do sada.

Moguće da ćete poželjeti da promijenite izgled, na primjer ofarbate kosu u drugoj boji ili probate novi stil oblačenja. Venera i Uran ne vole maske, oni žele da razmaknu zavjesu srama i pokažu ono što je zaista autentično u vama.

Više nema skrivanja pod plaštom srama, jer neće biti važno šta će reći okruženje. Bez obzira da li ste nekada bili emotivno utučeni zbog svog fizičkog izgleda ili su vas nečiji komentari povrijedili, sada se ti ožiljci brišu. Venera čini da zavolite osobu u ogledalu, da je osjetite i kažete joj da je prelijepa baš takva kakva jeste.

U svijetu u kojem često vladaju nesigurnost i strah, ljubav prema sebi je najjača i najhrabrija stvar koju možete uraditi. Kada naučite istinski da volite i prihvatite sebe, sve kockice života brzo će se složiti.

Venera i Uran pojačaće vaše samopouzdanje, osjećat ćete se moćno i samo nebo za vas neće biti granica. Vaše tijelo od pete do glave je jedinstveno jer nosi vašu dušu.

Zato volite sebe sada i odmah i dopustite mističnoj Veneri da vam otvori vrata nove ljubavi, novog života!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh