Svaštara

Meghan i Harry su pred porođaj uradili nešto tajno

Vojvotkinja se porodila jučer ujuturu u 05:26 po lokalnom vremenu

avaz

Sve je bilo spremno za porođaj kod kuće, ali je Megan Markl ( Meghan Markle) u posljednji čas, zajedno sa svojim suprugom Harijem (Harry) i pratnjom, u toku noći odvezena u bolnicu Portland u Londonu u kojoj noć košta 15.000 funti.

Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su da za njen odlazak u bolnicu nisu znali čak ni stariji članovi kraljevske porodice jer je sve bilo u strogoj tajnosti.

Kako izvori navode, Megan i Hari su samo dan pred porođaj imali čak i goste u svom dvorcu te su svi bili začuđeni pozivom na druženje, s obzirom na to da se znalo da je Megan probila termin, i to za čak sedmicu, piše “The Sun”.

Podsjetimo, Megan se porodila jučer ujuturu u 05:26 po lokalnom vremenu, a princ Hari je sve vrijeme bio pored nje.

– Veoma sam uzbuđen, želim vas obavijestiti da smo Megan i ja dobili dječaka rano jutros, veoma zdravog dječaka. Majka i beba su dobro, ovo je bilo najnevjerovatnije iskustvo koje sam mogao zamisliti. Oboje smo oduševljeni i veoma zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam svi pružaju. Bilo je nevjerovatno, osjećao sam se kao da sam na Mjesecu, za ovo malo stvorenje možeš da umreš. Samo sam želio to podijeliti sa svima – naveo je Hari, koji je prisustvovao porođaju i dodao:

– Beba je rođena malo poslije termina, tako da smo imali malo vremena razmisliti o imenu, ali još razmatramo. Vidimo se, najvjerovatnije, za dva dana, kao što je planirano – poručio je on,prenosiAvaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh