Svaštara

Ovo su astro veze i parovi koji ne mogu da se rastave tako lako

Niko drugi, sem Škorpije, ne trpi nesigurnosti jedne Ribe sa takvom lakoćom i ljubavlju koju ni sami ne mogu da opišu.

Ljubavni horoskop - Blogspot.com

Ovan-Vaga

Nježnoj Vagi je uvijek potreban neko ko će je voditi kroz život i odlučivati umjesto nje, a niko to bolje ne radi od Ovna. Ovan kao prvi znak horoskopa uvijek teži da bude najbolji u bilo kojoj trci, a Vaga to mirno podržava i beskrajno se divi. Na ovnosvku impulsivnu reakciju Vaga reaguje mirno i staloženo što njega automatski smiruje i zbog toga je voli i cijeni. Ovaj horoskopski par ima izbalansiranu razmjenu emotivne i se*sualne energije koja ih čini kombinacijom bez mane.

Škorpija- Ribe

Svaka energetska i emotivna razmjena ovaj par čini nepobjedivim kada su intuicija i se*s u pitanju. Škorpija voli da posjeduje, a Riba uživa u tome. Na neki način možemo ih nazvati kraljevskim parom kada je sado-mazo igra u pitanju. Kada nastupi škorpionska žuta minuta Riba samo lagano prelazi preko toga i pronalazi načine kako da smiri ovaj bijes. Niko drugi, sem Škorpije, ne trpi nesigurnosti jedne Ribe sa takvom lakoćom i ljubavlju koju ni sami ne mogu da opišu. Kada Riba padne u svoj očaj Škorpija je ta koja je vrati u realnost i povuče na pravi put.
Ovaj dvojac ima toliko nevjerovatan odnos, da su na ivici bizarnog.

Jarac-Djevica

Ambiciozni Jarac i praktična Djevica uvijek nađu sreću zajedno. Jarac je surovo okrenut ka uspjehu i karijeri, dok Djevica mirno i kalkulantski to podržava. Ono što ih čini jednim od najboljih horoskopskih kombinacija je to da su istrajni bez obzira na koje prepreke nailaze u ljubavi. Svađa ne znači ništa, već samo epizodu, a u svemu tome se fantastično razumiju. Oboje su zavisni o planiranju i striktnom držanju za pravila tako da su emotivne bure veoma rijetke u njihovom slučaju. Jarac će zaraditi novac, a Djevica će imati specijalna ovlaštenja na svim bankovnim računima. Međusobno povjerenje je ogromno i ono ih održava u skladnom odnosu, piše “Moj astrolog“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh