Svaštara

Sve što niste znali o osobama rođenim u maju

Osobe rođene u maju, osjetljive su na umjetnost, željne su avanture, nevjerovatno su harizmatične i omiljene u društvu…

Žena - Twitter

1. Vrijedni su i posvećeni

Osobe rođene u maju su veoma ambiciozne i posvećene svemu što rade. Imaju zacrtane ciljeve i ulažu ogroman trud da uspiju u njihovoj realizaciji, zbog toga su veoma uspješne.

2. Veoma su emotivni

Sa jedne strane su saosjećajne i osjetljive, a sa druge strane impulsivne. Najveći životni izazov im je kontrola emocija.

3. Energični su

Osobe rođene u maju nevjerovatno su energične i njihov život veoma je dinamičan. Od jutra do mraka one su u nekoj akciji, pa nije ni čudo što uvijek uspijevaju da ostvare sve što zamisle.

4. Uživaju u putovanjima

Osobe rođene u ovom mjesecu, gaje veliku strast prema putovanjima, jer žele da upoznaju nove kulture, obiđu različita mjesta i prošire svoje vidike.

5. Tvrdoglavi su

Oni će imati sluha za vaše argumente i stavove, ali im neće biti žao da sate potroše da vam dokažu da su oni u pravu i to dubokim i opsežnim razgovorom.

6. Realistični su

Oni poznaju sebe, svoje mogućnosti, ali i nedostatke i zato su uvijek realistični u pogledu svojih ciljeva.

7. Harizmatični su

Oni su uvijek u centru pažnje, a uopšte se ne trude da bi to postigli. Ljudi jednostavno obožavaju njihov čvrst karakter i dopuštaju sebi da padnu na njihov šarm!

8. Posjeduju umjetničku crtu

Imaju istančan osjećaj za umjetnost i talenat iz bar jedne oblasti umjetnosti. Pored različitih talenata, osobe rođene u maju posjeduju i veoma kreativan način razmišljanja, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh