Svaštara

Horoskopski znakovi koji će imati najgori maj

Ova tri horoskopska znaka u maju će biti potpuno izvan svog elementa.

Djevojka - Žena.hr

Kada je riječ o maju i horoskopu, obitelj zračnih znakova – Blizanci, Vage i Vodolije – vodit će borbu u ovom mjesecu, s obzirom da će brojni planeti putovati zemljanim i vodenim znakovima, piše Žena.

S druge strane, znakovi zemlje i vode rasti će tokom sezone Bika, jer su to ženski elementi u astrologiji, a ta ih energija podsjeća na dom. S Merkurom, Venerom, Saturnom, Uranom i Plutonom koji putuju kroz ove znakove, oni s istaknutim zrakom i vatrom u svojim kartama rođenja mogli bi teško provesti ovaj sljedeći mjesec…ali umjesto da čitaš ovaj članak i očekuješ apsolutno najgore, apsorbiraj informacije jasnim i otvorenim umom.

U svakom slučaju, evo šta se sprema za Blizance, Vage i Vodolije ovaj mjesec:

VAGA

Proteklih nekoliko mjeseci nije ti bilo lako. Imala si posla preko glave, ne jednom – već nekoliko puta previše. Nepotrebno je reći da se sada osjećaš pomalo ukočeno i bezvoljno, ali vrijeme je da slaviš koliko si daleko dogurala i sjetiš se kamo ideš. Opusti se – ponovno ćeš ustati.

BLIZANCI

Budi nježna prema sebi. Radiš naporno, uvijek si u pokretu – bilo je samo pitanje vremena kad će ti baterije oslabiti. Osim toga, sunce, Merkur, Venera i Uran aktiviraju ovo područje, pa ćeš raditi puno ‘nevidljivog’ posla. Vjerovala ili ne, svemir ti pomaže da se oslobodiš duhovnog ostatka i karmičkog duga. Međutim, s obzirom da je tvoj solarni povratak iza ugla, ne škodi odmoriti se i napuniti baterije prije nego što počneš slaviti, zar ne?

VODOLIJA

Kod tebe se događa puno toga, i fizički i emocionalno. Tvoje postojanje kao da se mijenja u srži, a zauzvrat se reflektira na tvoj život. Istina je da se tvoji temelji u posljednje vrijeme čine pomalo nestabilnim, a dok pokušavaš pronaći mjesto na kojem ćeš čvrsto stajati, osjećaš se kao da je ispod tebe motorna pila. Zadrži ravnotežu, možeš ti to.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh