Svaštara

Usta joj se pretvorila u hrenovke: Evo zbog čega punjenje usana kod kuće nije dobra ideja, PRIPREMITE SE ZA JEZIV PRIZOR

Christina Burton završila je u bolnici nakon što su joj se usne pretvorile u hrenovke. 29-godišnja majka iz Velike Britanije platila je jeftinu proceduru punjenja usana koju su izveli kod nje doma.

Silikonske usne - Blic.rs

“Stručnjakinja” koja je radila proceduru uvjeravala ju je da su ovolike otekline nešto sasvim normalno nakon samog zahvata, no problem je postajao sve veći.

“Usne su mi postajale sve veće, a bol sve jača. Izgledala sam kao patka, usne su mi bile kao hrenovke. Mislila sam da će eksplodirati. Nisam mogla gutati. Uzela sam i lijekove protiv bolova i led, no ništa nije pomoglo.”, ispričala je Christina.

Kada su otekline postale toliko jake da su joj otežavale normalno disanje, shvatila je da je krajnje vrijeme da posjeti bolnicu. Fotografije je odlučila podijeliti na internetu kako bi ostalima pokazala što se dogodi kada vjerujete svakakvim “stručnjacima” i osobama koje vam nešto nude po nevjerojatno niskim cijenama.



Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh