Svaštara

Piyah Martell (27) je Amerikanka koja ima samo polovinu tijela, ali je to ne sprečava da bude sretna

Ona boluje od rijetkog poremećaja, sakralne ageneze, koja pogađa jednog od milion ljudi. Mora da se kreće na rukama ili na skejtbordu.

avaz

Međutim, to nije jedini problem sa kojim se ona susretala jer je rođena kao muškarac Pedro i oduvjek je htjela da bude žena, pa je uprkos protivljenju oca započela svoju tranziciju krajem tinejdžerskog doba.

Pija je cio život imala problem da nađe partnera koji će je prihvatiti takvu kakva jeste, ali je prije šest godina upoznala Endrjua Menuela (Andrew Manuel) koji joj je pružio sve što je željela.

– Briga me za osude drugih ljudi. Ona je predivna djevojka. Moj anđeo – rekao je Endrju, dok Pija ističe da nemaju problema u krevetu,prenosi Avaz


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh