Svaštara

3 horoskopska znaka za koje će ovo biti sedmica iz snova

Nekome je tako malo potrebno za sreću…

Horoskop RTL.hr

Zvijezde su se ove sedmice podesile tako da će nekome umnogome olakšati život. Evo kome se horoskop osmijehnuo kada je u pitanju sljedećih sedam dana.

Sunce je u Biku, retrogradni Saturn je u Jarcu i udružuje snagu sa Plutonom, planetom uživanja.

Evo na koga će ovakva konstalacija zvezda najbolje uticati.

Blizanci

Najzad možete da udahnete vazduh punim plućima.

Blizanci, nabacite osmijeh na lice. Dok god su Saturn i Pluton retrogradni u Jarcu i dok prolaze kroz vašu osmu kuću intime i transformacije, vi imate šansu da se odmorite od napornih i iscrpljujućih emocija u kojima ste duže vreme plivali i koje su vas prilično trovale. Dok mjesec putuje kroz Ovna i vašu jedanaestu kuću prijateljstva, a ovo se odnosi baš na početak sedmice, ostavit ćete snažan uticaj na svoju okolinu, što ćete kasnije moći da iskoristite.

Kada bude mlad Mjesec u Biku to će vam pomoći da završite neke stvari kako biste mogli da krenete krupnim koracima naprijed pravo u nova ostvarenja.

Lav

Vi svuda i uvijek pravite dobru atmosferu.

Lavovi, dosta je bilo govorenja o sebi u najcrnjem mogućem obliku. Saturn i Pluton su zvanično retrogradni i nalaze se u vašoj šestoj kući zdravlja i dnevne rutine, pa ćete se skoncenrtisati na sve one stvari koje biste mogli da popravite. Napokon ćete shvatiti šta je to što vas pokreće i što vam stvara dodatnu energiju i iskoristit ćete to da se riješite loših navika i svakodnevne rutine koja vas je već gušila. Dok je Mjesec početkom sedmice u Ovnu imat ćete dovoljno veliku inspiraciju koja može da pokrene svijet.

Kada bude mlad Mjesec u Biku imaćete priliku da dobro razmislite o tome šta želite od budućnostio i da se bacite na to.

Škorpija

Izrazite se u punom svom sjaju.

Škorpije, trebalo bi da budete ponosni na sebe. Dok su Saturn i Pluton retrogradni i dok prolaze kroz vašu treću kuću komunikacije, interesovat će vas samo istina i to je jedino što ćete željeti da čujete i što ćete nuditi ljudima. Napokon ćete moći u potpunosti da se izrazite. Niko nije savršen, ali neće vas skromnost dovesti do trona. Retrogradni Jupiter u vašoj drugoj kući vrijednosti i posjedovanja će vam omogućiti da napokon uvidite koliko vredite.

Dok Mjesec bude putovao kroz Ribe, Ovna i Bika približit ćete se svemu onome što vas inspiriše. Moći ćete sve što vam je do skoro bilo nezamislivo i izazvat ćete pažnju i porodice i prijatelja jer su dugo čekali da vas vide u tom izdanju, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh