Svaštara

Horoskop: 6 razloga zašto je čarobno voljeti Strijelca

Ako ste zaljubljeni u Strijelca, onda znate da stvari s njima nisu tako jednostavne – crno-bijele!

Strijelac - Večernji.hr

Evo liste od šest stvari koje treba znati o Strijelcu!

Nedosljednost

Pa, nitko nije savršen, ali kada je u pitanju nedosljednost – Strijelac je najbolji ako ga tako možemo nazvati, piše “Ženskimagazin“.

U vezi sa Strijelcem, to će izgledati kao da se zabavljate s velikim brojem ljudi odjednom – na vama je da odlučite je li to dobra ili loša stvar.

Stalna šala

Oni se jednostavno ne prestaju šaliti, a u slučaju da mislite da se ne možete nositi s tim, bolje razmislite o svom učešću u ovoj vezi.

Idemo dalje

Ako netko ne dijeli interese ili ne prihvaća Strijelca onakvim kakav jeste – on jednostavno odlazi bez pitanja ili bilo čega sličnog.

Fleksibilnost

Fleksibilnost je jedna od onih osobina koje Strijelac ne posjeduje i zato ako razmišljate o promjeni planova u posljednjem trenutku – bolje je da NE.

Filozofija

Strijelac je jedan od znakova koji vole filozofirati, pa zato treba biti spreman za noćne rasprave o egzistenciji, životu i mnogim drugim temama.

Optimizam

Optimizam teče u njihovim venama, i to je sigurno najbolja stvar kod Strijelca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh