Svaštara

Šta da radim? “Sretno sam oženjen, ali mislim da sam se zaljubio u muškarca u teretani”

Muškarac (31) u sretnom je braku okrunjenom s dvoje djece. No u zadnje je vrijeme počeo preispitivati svoju se*sualnost.

Teretana - Večernji.hr

Sretno sam oženjen muškarac, ali mislim da sam se zaljubio u tipa u teretani. Ne razumijem to. Ne mislim da sam gay- započinje muškarac koji je postavio pitanje poznatoj se*sualnoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun.

‘Imam 31 godinu, a moja supruga 29. Jako ju volim i zajedno imamo dva briljantna sina. Muškarac kojeg sam upoznao je deset godina stariji od mene i obično razgovaramo. Zadnji put se našalio da imam kratke, dlakave noge.

Ne vjerujem da je gay jer je poprilično popularan među ženama, no ja sam vrlo zbunjen jer mislim da sam se zaljubio u njega. Trebam li riskirati i reći mu ili pak živjeti sa svojom tajnom?- upitao je zbunjeni muškarac, piše “Večernji“.

– Ne, nemojte mu reći. To bi moglo izazvati ogromnu neugodnost i probleme kod kuće. Podsjeća li vas taj muškarac na nekoga iz vaše prošlosti, poput starijeg brata? Postoji li u vašem braku nešto što nedostaje? Što se dogodilo u vašem životu kada ste bili u godinama u kojima je sada vaš najstariji sin? Preispitajte se iznutra kako bi shvatili zašto se to baš sada dogodilo- odgovorila je Deidre.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh