Svaštara

Ova tri horoskopska znaka najbolje kriju osjećanja

Ne možete ih pročitati.

No image - Haber.ba

Ukoliko ste u vezi sa osobom za koju sumnjate da krije svoja osjećanja, ova tri horoskopska znaka su eksperti u ovoj misiji pa provjerite, možda imate posla sa profesionalcem.

Ovan

Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom se*sipilu, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer djeluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

Lav

Izraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimijećena, a ukoliko je ne primijete – i dalje će glumiti. Sva je dotjerana i ‘fensi’, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu. Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Škorpija

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećanja, pa žena Škorpija često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh