Svaštara

Najbolje prijatelje pronađite među ovim horoskopskim znacima

Pristupaju sa puno razumijevanja, čak i kada situacija ne ide na njihovu ruku. Izuzetno su dobri prijatelji na koje uvijek možete da se oslonite.

Horoskop - She.hr

Vaga

Vagama je najbitnije da nema svađe i da budu okružene mirom. Sam znak vlada skladom i diplomatijom, pa će u svakoj kritičnoj situaciji biti ti koji gase vatru. Svakoga dočekuju sa osmijehom i nemaju zadnje namjere u odnosima. Pune su pozitivne energije, a najveće zadovoljstvo im je tuđi osmijeh.

Bik

Kada upoznate jednog Bika shvatite da svakom pristupaju sa određenom količinom pristojnosti i topline. Oni nisu pretjerano željni pažnje, ali uvijek znaju kako da reaguju, a da ne povrijede drugu stranu. Pristupaju sa puno razumijevanja, čak i kada situacija ne ide na njihovu ruku. Izuzetno su dobri prijatelji na koje uvijek možete da se oslonite.

Ribe

Ribe žive za druge ljude, pa se nerijetko pronađu u veoma zamršenim odnosima. Smatraju da svako zaslužuje veliku pažnju i ponekada nemaju mjere u pružanju iste. Sklone su da obasipaju prijatelje i partnere poklonima i sitnim zadovoljstvima, a da nijednog momenat ne pomisle na sebe, piše “Žena sam ja“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh