Svaštara

Horoskop: Ko se zaljubljuje lako, ko je “tvrd orah”, a ko “otvorena knjiga”

Sve ih pokreće ljubav…

Ljubav & horoskop - Banjaluka.com

Kako Vi pokazujete zaljubljenost? Kako Vaš partner? Kako da, po nečijem ponašanju, prepoznate da li je neko zaljubljen u Vas? Astrologija može biti od pomoći…

Ovan

Ovan ne shvata odmah da je zaljubljen, a kad to shvati već je kasno. Jedan dan se ponaša prijateljski, a drugi dan sasvim drugačije. U nekom trenutku će Vam svakako reći da mu se dopadate, neće moći da se suzdrži.

Žena rođena u znaku Ovna može da izgleda malo neorganizovano i bez fokusa. Primijetit će se da ne gleda više na nekog kao prijatelja, ona ne može to da sakrije. Ona zna da koristi svoju dovitljivost da bi dobila odgovore na pitanja koja je interesuju. Imaćete potpunu pažnju, ako ste predmet njenog interesovanja.

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika su uglavnom tradicionalisti i praktični. Kada se zaljube u Vas, oni se otvore i pokažu svoju osjetljivu stranu. Postanu nervozniji i “čudniji”. Nekad mogu da prave šale na svoj račun što je u suštini zabavno, i tako pokazuju svoju ranjivost.

Za žene rođene u znaku Bika je karakteristično da imaju veliko samopouzdanje dok se ne zaljube. Onda ih nećete sigurno prepoznati i pitaćete se gdje je ta jaka žena. Ona postaje napeta u blizini osobe koja joj se sviđa i nekad čak dolazi do odbijanja jer Bik uvijek “tvrdi Pazar”.

Blizanci

Uvijek žele da Vas bolje upoznaju. Pitaju sve i svašta i ponašaju se kao mala djeca. Takvi su kad se zaljube, kao mali Kupidoni koji stalno pričaju. Uglavnom vole da se iz prijateljstva razvije odnos. Djela i govor tijela mogu biti kontradiktorni, pa Vas sve to može zbuniti. Ipak, gledajte djela, ne riječi.

Žena rođena u znaku Blizanaca voli kad je zaljubljena. Leptirići u stomaku su joj zabavni i ne plaši se da se zaljubi. Neće dugo reći ko joj se sviđa, ali će se to vidjeti. Reći će kada bude spremna.

Rak

Muškarac Rak je romantična i osjetljiva duša koja voli da sanjari i mašta o osobi koja mu se sviđa. Uvijek brine dosta, ugađa drugoj osobi. Osjećat ćete se specijalno pored njega, to je sigurno.

Žena Rak je oprezna osoba. Ona drži sve u sebi jako dugo, a nekad voli da samo mašta o partneru i da nikad ništa ne kaže. Povlači se iz svakog odnosa koliko može. Ipak, kad se zaljubi, ona sija kao Sunce. Svi će primijetiti tu blistavost pa neće uvijek moći dugo da skriva osjećanja.

Lav

Lav voli da flertuje i to mu je omiljeni hobi. Kada ga prođe ta faza onda shvata da mu se sviđate više nego što bi to volio da prizna. I voli da zna sve o Vama, da prati svaki Vaš pokret. Lavovi su posesivni. Kada bude trebalo da priča sa Vama, možda neće reći baš sve što želi, ali će dati sve od sebe da Vas šarmira.

Žene rođene u znaku Lava će Vas šarmirati, imaju puno samopouzdanja i nikad nisu po prirodi smotane. Tačno znaju koji je sljedeći korak i šta treba da urade, pa čak i kad su zaljubljene. Žena Lav se stalno šali, zabavna je i otvorena prema osobi koja joj se dopada.

Djevica

Muškarac rođen u znaku Djevice je oprezan što se tiče svojih osjećanja. On je suptilan, posmatra svoj “plijen” i ne želi da brza. Hoće da bude siguran i to je potpuno u redu. Tek kada bude uvjeren da je sve kako treba, onda će pozvati osobu koja mu se dopada na sastanak.

Žena Djevica čuva svoje emocije samo za sebe, a nije drugačije ni kad se zaljubi. Ona je uvijek hladna. Njen cilj je da partneru bude lijepo sa njom, da vidi kakav je, pa će razmisliti da li je dovoljno inteligentan za nju.

Vaga

Vaga muškarac je tvrdoglav i uporan kad se zaljubi. Ipak je on znak koji se vezuje za ljubav, iako je jedini predmet u Zodijaku. On se uvijek trudi, daje svoj maksimum, jer je ljubav na prvom mjestu. Jedino što uvijek ima više opcija, ali ona oko koje više želi da se trudi je prava opcija.

Žena rođena u znaku Vage ipak nema toliko samopouzdanja. Ona ne zna da li je to zaljubljenost ili joj je neko samo simpatičan. Ipak, kada vidi da pored nekog želi da provede dosta vremena, onda je to znak da je vrijeme za ljubav.

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije brzo zaljubi. On ne čeka ništa i znat ćete sigurno da je zaljubljen u Vas. Često se dešava da se zaljubi u prijateljicu.

Žene rođene u ovom znaku odjećom pokazuju svoje interesovanje. Vidjet će se da se bolje oblače, privlačnije i izazovnije. Mogu čak i da imitiraju stil partnera ili da se prilagoditi njemu.

Strijelac

On voli slobodu i igru. Ako je dosadno, onda to nije to. Postaje osjetlljiv i velikodušan, voli da putuje sa partnerkom, ako se baš zaljubi. Kod njega je uvijek ili sve ili ništa. Ima dobro srce, ali lako se i zaljubljuje.

Žena Strijelac je kao “otvorena knjiga”. Sve svoje emocije nosi na licu i lako priča o njima, pa nema tu neke misterije. Nervozna je dok ne upozna dobro osobu koja joj se sviđa, ali zna i da priđe prva. Ne plaši se da uđe u vezu, jer zna da može biti bolje nego kad je sama.

Jarac

Jarac je stabilan skoro uvijek, ali kada se zaljubi, mijenja ponašanje i izgled. Uglavnom pušta bradu, oblači se ozbiljnije ili na neki način privlači pažnju. Nalazi neki čudan način da privuče pažnju, jer je on tradicionalan i treba mu dosta vremena da pokaže osobi da mu se dopada.

Žena Jarac je skoro ista kao muškarac, samo što je tvrdoglavija. Ona ima više samopouzdanja i nikad neće pokazati da joj se neko dopada. Previše je ponosna za tako nešto. Rijetko ko će uspjeti da shvati da je ona zaljubljena. Treba dosta truda oko nje.

Vodolija

Vodolija privlači pažnju tako što kupuje poklone za partnerku. Može to početi malim stvarima, od ručka do notesa. Kako vrijeme prolazi možete dobiti odlazak u neki spa centar ili nešto slično… On ne pokazuje osjećanja lako, i više voli djela nego riječi.

Žena Vodolija se uvijek smeška i pozitivna je kad je zaljubljena. Ne da se lako, ali je sretna pored osobe koja joj se dopada. Ipak, malo je otvorenija od muškarca u ovom znaku da kaže ko joj se dopada i šta hoće.

Ribe

On je prilično hladan i šuti kad mu se neko dopada. Voli pažnju na svaki mogući način. Voli da se neko trudi oko njega da bi ipak on bio siguran da je stvarno zaljubljen i da mu to prija. Uvijek ima više opcija. Nekad je ignorisanje znak zaljubljenosti, a to ovaj muškarac radi.

Žena rođena u znaku Ribe je pravi paun među ženama. Ona se nekad pravi hladna, nezainteresovana, ali ipak privlači pažnju. Nikad ne prilazi prva, misteriozna je, pa čak i kad voli nekog ili je zaljubljena, i u tome je njena moć. Kada se opusti je prilično zabavna, ali je to tek kasnija faza procesa do veze, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh