Svaštara

Horoskop: Ova 3 znaka imaće najviše sreće u ljubavi tokom ljeta 2019. godine

Saznajte koji znakovi će se vatreno zaljubiti tokom ljeta… Horoskop otkriva da je zvijezda ljubavi izabrala ova 3 znaka…

Ljubavni horoskop - Sibenik.in

Horoskop – Ljeto se bliži i nagovještava nova uzbuđenja, a horoskop već najavljuje da će tokom jula i avgusta osobe rođene u znaku Vodolije, Raka i Lavova imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove želje biti ispunjene do kraja ljeta.

Vodolija

Vodolije imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mjesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze. Ovo će biti odlično vrijeme za pokretanje ozbiljnog odnosa, a za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.

Rak

Rak kao najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete da izađete iz lošeg odnosa ili da upoznate savršenog partnera. Žudite za vjernim partnerom, pa ćete u junu upoznati upravo takvu osobu. Ako ste već dugo razmišljali o vazdušnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom jula.

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da još uvijek nije vrijeme da se smire, ovog leta će promijeniti svoje mišljenje. Tokom juna, komplikovani problem će se konačno rešiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Jul i avgust su mjeseci koji će doneti puno smijeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka nevjerovatna ljubav, piše “Noizz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh