Svaštara

Horoskop za jun 2019. godine: Ova 3 znaka očekuje rizičan životni period

Horoskop otkriva kakvi izazovi nas očekuju u junu 2019. godine – ova 3 znaka moraju da prođu kroz teške prepreke…

Horoskop - Sennik.biz

Najeksplozivnija planeta, Mars, ulazi u retrogradni hod krajem juna i može da napravi pakao od života mnogima. Ipak, za Ovna, Škorpiju i Jarca ovo će biti najkritičniji period. Možete očekivati česte čarke i svađe na ivici incidenta. Oni koji imaju problem sa kontrolom bijesa biće stavljeni na iskušenje do krajnjih granica.

OVAN

Vaša vladajuća planeta, strastveni i nemilosrdni Mars, retrogradno se pojavljuje krajem juna. Ali, kako retrogradno kretanja uvijek uključuje loš period, sigurno ćete osjećati efekte tokom cijelog meseca. Pošto se ovo dešava u vašoj 11. kući zajednice, imat ćete želju da budete slobodni i pratite sve društvene događaje na koje naiđete.

ŠKORPIJA

Retrogadni Mars donosi probleme energetskim Škorpijama. Ali ova mračna faza za Škorpije počinje mnogo ranije, zato što je Pluton retrogradan od 22. aprila, a to znači da će vas vladajuće planete staviti u vrlo neprijatan položaj. Obratite pažnju na to da li ljudi kojima pristupate žele vašu pažnju, jer trenutno pretjerujete u svemu. Ako usmjerite svoju pažnju u pravom pravcu, ovo bi mogao biti jedan od vaših najproduktivnijih mjeseci.

JARAC

Dvadeset i osmi jun donosi pun Mjesec u vašem znaku. Iako ovo može biti vreme čudesnih otkrića, nevjerovatnih transformacija i duhovnih poklona, ponekad može biti stvarno teško vrijeme za Jarčeve. U junu, možete naučiti nešto što niste željeli znati ili biti snažno pogođeni vašim emocijama. Saturn je retrogradan tokom punog Mjeseca, što će vas učiniti mnogo osjetljivijim. Jun može izazvati da razmišljate o drastičnim promjenama u vašem životu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh