Svaštara

Žena poslala pismo ljubavnici svoga muža – “Objasni mi šta to ti imaš što nemam ja”

Kada žena otkrije da je njen muškarac vara i da ima drugu prvo pitanje koje prođe glavom jeste: “Šta ona to ima što nemam ja?” Ova žena se usudila pitati to ljubavnicu direktno.

Tuga - Stazenezele.com

Jedna žena iz Australije napisala je emotivno pismo ljubavnici svog muža, i zapalila internet. Ona je u njemu opisala sve detalje mučnog saznanja, kao i trenutak u kom je shvatila da ima drugu. Mnogo žena se nađe u situaciji da ih neka druga zameni, ali trenutak u kome to shvate, kao i način na koji se nose sa time je drugačiji za svaku od njih.

“Onog dana kada si opušteno uzela telefon mog muža i ukucala šifru da bi uslikala fotografiju, osetila sam mučninu. Ja nisam znala njegovu šifru”, napisala je prevarena supruga. U svom brutalno iskrenom pismu ona je navela da “druga žena” nije bila svesna šta je učinila svojom preteranom prisnosti.

Stvari su postale tako loše da je ljubavnica želela da vodi njihovo domaćinstvo kao da je njeno, jer joj se neverni muž žalio da njegova žena ne ume da izabere namirnice u samoposluzi. “Jednog dana je doneo kući tri kese oraha, koje si ti kupila za njega i stavio ih u moju ostavu. Sledećeg dana su bili mafini sa borovnicama, a on je prokomentarisao kako si slatka i kako je to divan gest”, prisetila se povređena žena.

Napisala je i kako je ljubavnica sebi davala previše za pravo. Davala je savete za poslove oko kuće, plela je kosu njenoj ćerki i sugerisala je u koje restorane je njen muž mogao da ode. U međuvremenu je njen muž dolazio kući između 9 i 10 uveče svakog dana. “Šta je bilo važnije od toga, da vidi svoju preslatku decu kako se kupaju uveče, kako pijuckaju jogurt i slušaju priče pred spavanje”, nije umela da objasni ona.

Čak je pokušala da se promeni kako bi njen muž obratio pažnju na nju. “Smršala sam, ofarbala sam se u plavo, bolje sam kuvala i bila sam bolja majka. Ali ništa, ništa nije moglo da promeni njegov prazni pogled kada je bio u mojoj blizini”, rekla je. Nesrećna žena je pokušala i da prati svog muža preko aplikacije i videla je da je zaista bio u kancelariji do kasno u noć svakog dana, ali sa kim?

A on? On je insistirao da vredno radi za svoju porodicu. Ona je priznala da u probleme u braku ne može u potpunosti da krivi ljubavnicu, jer je bilo očigledno da se njen muž udaljava. Ipak, istakla je da ta “druga žena” nije majka i da ne može da razume kako se njena deca osećaju i koliko to nju boli.

“Ne shvataš kako je kada razumeš bol svoje dece, koja pitaju gde im je tata svake večeri. I da im na kraju kažeš da se on više neće vratiti. Jednog dana i ti ćeš se naći na mom mestu. Jednog dana, možda za tri godine ili možda za deset, ti ćeš sedeti kući sa hladnom večerom i čašom vina, dok tvoja deca spavaju, a ti se pitaš gde ti je muž”, završila je ona svoje pismo.prenosi Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh