Svaštara

3 horoskopska znaka u maju će primiti poziv koji mijenja sve

Žene rođene u znaku ova tri znaka u maju čeka životni preokret, koji može donijeti samo jedan telefonski poziv. U pitanju su Vodolije, Djevice i Blizanci.

Mobitel - Twitter

Vodolija

Pred vama je period u kom se potpuno mijenja vaš emotivni status. Već u prvim danima maja u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Biće vam izuzetno drago da ga vidite nakon svega, ali ćete željeti samo čisto prijateljski odnos, piše “Luftika“.

No, njemu je itekako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći. Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude dio vašeg života kao partner. To jednako zavisi od toga da li sada imate nekoga, ali i do toga da li vi želite isto što i on.

Kako god, nemojte nigdje žuriti.

Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaže vaše srce. Ovo nije situacija gdje treba da zapostavite svoj razum. To je činjenica. Pazite šta radite kako se ne biste poslije kajali.

Djevica

Sve će početi ponudom za novo radno mjesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad. Ovo je šansa da ako ste trenutno slobodni u novom okruženju pronađete svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

Već u prvim danima mjeseca maja očekujte poziv koji će možda promijeniti sve, ali to zavisi samo od vas.

Blizanci

Imat ćete priliku da se u narednom periodu ujverite koliko je jednoj bivšoj ljubavi stalo do vas. Riječ je o osobi iz vaše prošlosti koja vam je mnogo značila i koju zapravo nikada i niste preboljeli.

No, nemojte nigdje žuriti. Dobro razmislite šta je ono sto želite, i nemojte se baš uvijek usuđivati na to da rizikujete. Istina je da među vama postoje jake emocije ali bi bilo pametno da počnete od nule i ma koliko vam se to činilo teško, da za početak budete samo prijatelji…

No, od ljubavi još niko nije pobjegao tako da je sreća sada na dohvat ruke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh