Svaštara

Horoskop: U ovom znaku se rađaju najveće zavodnice

Evo kako da je zadržite kraj sebe.

Djevica - Net.hr

Ovaj horoskopski znak krasi inteligencija, ljepota, ali i dobro srce, zbog koga će vam uvijek priteći u pomoć, često i na svoju štetu, piše “Srbija Danas“.

Teško ih je osvojiti jer su na prvi pogled stidljive, ali samo na prvi pogled – povučeni su jer razmišljaju mnogo više i dublje od ostalih znakova, pa im treba i više samoće.

U pitanju su Djevice, a kada konačno uspijete da ih zavedete, tri stvari morate da imate na umu da bi i ostale uz vas.

Djevica je pouzdana i lojalna i vaga svaki detalj prije nego što se nekom potpuno preda. Radije će biti sama, nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Djevica nije sklona eksperimentisanjima u krevetu i voli kada partner preuzme inicijativu. Stoga, prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro.

Pažnju posvećuje detaljima i vrlo je osjetljiva na nečiji izgled. Životne partnere bira po tome koliko osjećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. One su posvećeni partneri koji s vremena na vrijeme vole izazove. U krevetu se najbolje slažu sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

UVIJEK BUDITE TU ZA NJU

Djevica vam nikada neće naglas tražiti pomoć. Zato je posmatrajte i uskočite kada vidite da se muči. Možda vam se neće posebno zahvaliti, ali vidjet ćete da se oko vas poslije toga trudi još više nego inače.

BUDITE DOBRI

Ne samo prema njima, već prema svima. Djevica prezire podlost, a pažnju može da joj privuče samo suštinski dobar čovjek.

TRUDITE SE

Djevica će dati sve od sebe da vaša veza uspije, ali ako vi ne dajete sve od sebe, neće ni trepnuti, a ostavit će vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh