Svaštara

Horoskop do 3. oktobra 2019.: Pluton kreće retrogradnim hodom, otkrivaju se naše mračne sjenke

Retrogradni Pluton podstiče nas da se pripremimo za velike snove – evo kakod a iskoristite njegovu moćnu energiju! Saznajte šta nam horoskop predviđa…

Horoskop - eZadar - RTL

Horoskop – Pluton postaje retrogradan 24. aprila, a retrogradno kretanje završava tek 3 oktobra 2019. godine, piše “Lovesensa“.

U astrologiji Pluton predstavlja jako bitnu planetu koja ima veliki uticaj na naše živote i sudbinu. Pluton predstavlja duboku transformaciju, on je simbol života i smrti. Njegova moćna energija pomaže da budemo prizemni i uzdignemo se na viši duhovni i emotivni nivo.

Pluton je poznat kao gospodar podzemlja jer ima moć da otkrije naše najdublje, najmračnije sjenke kako bi ih donio na svjetlost i pomogao da se oslobodimo emotivnog tereta.

Ova planeta utiče na duhovnom i energetskom nivou i pomaže da pronađemo svoje autentično ja, otkrijemo svoju moć, raširimo krila i uzdidignemo se. Sada imate šansu da budete najbolja verzija sebe.

Tokom svog retrogradnog perioda Pluton nas neće podsticati da donesemo nagle odluke, već nam dopušta da razmislimo i polako se menjamo na bolje.

Ovo je vrijeme kada idemo na putovanje do svoje duše i saznajemo ko smo zaista. Vrijednosti koje smo godinama učili oblikovale su našu ličnost, ali sada imate mogućnost da oblikujete sebe po odrazu na svoju dušu.

Kada duša ostavi jedinstven trag

Unutar svakog od nas postoji talas struje koja teče kroz meridijane našeg tijela, daje nam život, vitalnost i povezuje nas sa nebom i zemljom. Ova struja čini sve u Univerzumu i ta struja je naša duša koja ima jedinstveni trag.

Sve duše na ovom svijetu su povezane. One su dio jednog kolektiva, a retrogradni Pluton pomaže da to bolje shvatimo i tako pozitivno utiče na naše odnose sa drugim ljudima.

Dolazak retrogradnog Plutona je trenutak svesti. Polako napuštamo svijet iluzije i dolazimo do nove istine, novih saznanja o sebi.

U ovom periodu se pripremate za krupne planove, čistite se od ograničenja i postajete jači, spremniji da ostvarite velike snove.

Nakon završetka retrogradnog kretanja, mnogi od nas biće drugačije osobe, ali tek treba da budemo spremni za talas nove moćne energije kada se Pluton spoji sa moćnim Saturnom.

Ovaj magičan spoj dogodit će se u januaru 2020. godine i otvoriće mnoga vrata u našim živoptima.

Period retrogradnog Plutona shvatite kao vrijeme pripreme za nevjerovatno dobro životno razdoblje koje slijedi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh