Svaštara

Dnevni horoskop za 24. april 2019.: Bikovi “glade” nesporazume, Rakovima dodatni prihodi, Jarac slaže kockice

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 24. april 2019. godine:

Horoskop - Blogspot

OVAN
POSAO: Današnji dan vam dolazi kao poručen. Smanjen priliv obaveza vam omogućava prijekopotreban odmor, piše “Aura“.
LJUBAV: Moguće je da počinjete da sumnjate u svoju vezu jer vam se čini da partner uživa mnogo više interesa od vas u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

BIK
POSAO: Dan vam je jako povoljan za rješavanje sukoba koje ste do sada imali sa kolegama ili nadređenima.
LJUBAV: Ako ste u potrazi za novom vezom, moguće je da ćete danas upoznati osobu koja će vas dovesti do vašeg budućeg partnera.
ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BLIZANCI
POSAO: Ukoliko sada pokažete maksimum posvećenosti, naredni period će vam donijeti napredak u karijeri kakav niste očekivali.
LJUBAV: Jako vam smeta nesposobnost vašeg partnera da pravi kompromis. Pitate se kuda vodi to što ste uvijek vi onaj koji popušta.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom.

RAK
POSAO: Ukazaće vam se prilika da ostvarite dodatne prihode, ali oklijevate da je prihvatite jer vas brinu mnoge obaveze koje uz to dolaze.
LJUBAV: Moguće je da ćete u nekom trenutku dana osjetiti jak nalet usamljenosti. Ne zaboravite da ipak postoje ljudi koji su tu za vas.
ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema.

LAV
POSAO: Period stagnacije u kome ste do sad bili se konačno završava i već danas osjećate puno emtuzijazma da date svoj maksimum.
LJUBAV: Voljena osoba vas je jako povrijedila i niste sigurni da možete da joj oprostite. Treba vam vremena da sami o svemu razmislite.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom.

DJEVICA
POSAO: Današnji dan vam donosi puno izazova i prepreka u ostvarivanju ciljeva. Ne zaboravite da samo strpljenjem možete sve da prevaziđete.
LJUBAV: U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja gaji iskrene emocije prema vama već duže vrijeme i skuplja hrabrost da vam priđe.
ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor.

VAGA
POSAO: Današnji dan će donijeti komplikovanu situaciju čiji će ishod odlučiti neki vaš nadređeni ili saradnik. Vi uradite samo ono što je vaša osnovna dužnost.
LJUBAV: Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste planirali poslovni napredak, sada je pravo vrijeme da se posvetite njegovom ostvarivanju.
LJUBAV: Dirnuti ste spremnošću voljene osobe da se trudi i posveti uspijehu vaše veze. Vidite se pored nje i u dalekoj budućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Danas i mali pad koncentracije ili nemar mogu da imaju dugotrajne posljedice. Pripazite dobro na svaki svoj postupak.
LJUBAV: Moguće je da postoji sukob stavova između vas i partnera po nekom važnom pitanju. Pitate se koliko je to značajno za vaš odnos.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disanim putevima.

JARAC
POSAO: Polako se sve kockice slažu i shvatate da su vam dosadašnja iskustva poslužila za bolje razumijevanje hijerarhije koja vlada u vašem poslu.
LJUBAV: Imate osjećaj da voljena osoba krije nešto od vas, ali se i sami plašite da to sebi potvrdite. Voljeli biste da vaša veza uvijek ostane ovakva.
ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa.

VODOLIJA
POSAO: Sve vam je jasnije da su uslovi na trenutnom radnom mjestu jako nepovoljni po vas i spremni ste da potražite bolju perspektivu negde drugo.
LJUBAV: Današnji dan vam nosi nekakvu burnu raspravu sa bračnim partnerom, ali do kraja dana bi trebalo da se pomirite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku.

RIBE
POSAO: Skloni ste da izbjegavate obaveze jer osjećate da nemate mnogo snage da na svim poljima dajete svoj maksimum.
LJUBAV: Voljeli biste da ostvarite neku novu vezu, ali ne možete da nađete osobu koja ispunjava sve vaše standarde.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh