Svaštara

Mjesečni ljubavni horoskop za maj 2019.: Astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

Mesečni horoskop otkriva puteve ljubavi u maju 2019. godine – saznajte da li će se vašem znaku ostvariti romantične želje…

Ljubavnici - Flickr.com

Mesečni ljubavni horoskop za maj 2019. godine!

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini maja praviti kvadrat sa Saturnom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore, sumnjičavosti i nepoverenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo, jer ćete uspeti da nađete rešenje kroz razuman razgovor. Prijalo bi vam vikend putovanje kako biste došli do ravnoteže, piše “Loveseansa“.

Druga polovina aprila počinje sa ulaskom Venere u znak Bika. Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvolji, voljena osoba će nalaziti način da vas oraspoloži svojim predlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. maja 2019. godine)
Astro prognoze za vladavinu zemljanog Bika – Vagu očekuje stresan period u ljubavi, Škorpiju neverovatne avanture i dobre promene!
Ako ste slobodni:

Početak maja će u vama probuditi strasti ali će vam doneti u isto vreme razočaranja. Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je neko ko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umesto da upoznate nekog ko je pun energije i volje, nailazićete na lenje i razmažene osobe. Tek od 14. maja, posredstvom se*stila Venere sa Marsom upoznaćete nekog s kim ćete deliti smisao za sport i avanturu. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu punu sklada i akcije.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim vedrim duhom i lepotom. Moraćete da se potrudite da je osvojite jer ona nije laka na osvajanju. Bićete u prilici da uđete u avanturu koja ima šanse da se pretvori u vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Se*stil Merkura sa Marsom, vladarem vašeg polja ljubavi i braka, donosi vam na samom početku maja nove podsticaje i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Oko svega ćete moći da se dogovorite i provešćete par dana u prijatnoj atmosferi na zajedničkom putovanju ili izletu u prirodu. Pripazite na troškove putovanja kako se ne biste našli u minusu na računu.

Druga polovina maja započeće ulaskom Venere u vaš znak. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i kako da vaš partner bude zadovoljniji. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju. U trećoj dekadi meseca ćete više izlaziti zajedno, družićete se sa zajedničkim prijateljima i posećivaćete razne društvene manifestacije. To će vas oboje činiti srećnim.

Ako ste slobodni:

Veza koju ste prekinuli nedavno još uvek nije u vama završena jer osećate da je nešto ostalo nedorečeno između vas i bivšeg partnera. Osećaćete se tužno jer nećete moći da uspostavite kontakt. Sredinom maja upoznaćete nekog novog ko će vam pokazati svoju bolju stranu i doneti vam nova i lepa iskustva u ljubavi. Ući ćete u vezu spontano, već nedelju dana nakon poznanstva. Vaš odnos sa novim partnerom će početi sa vašim oduševljenjem i nastaviće se u tom pravcu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg premišljanja odlučiti da uđu u novu vezu sa osobom koja im je duže vreme naklonjena. U početku ćete biti suzdržani ali kada shvatite da je vaša lepša polovina ipak ono što vam treba, bićete joj zahvalni.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja vam donosi nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije Marsa sa Jupiterom. Vi ćete biti napeti zbog obaveza, a vaš partner će biti previše zahtevan i okrenut sebi. Imaćete osećaj da vas zanemaruje i iskorištava. To može dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće vam neophodan iskren razgovor i kompromis da biste rešili probleme.

Druga polovina maja doprineće poboljšanju vaših odnosa sa voljenom osobom. Potrudićete se da nađete više vremena za intimne zajedničke trenutke kada ćete moći da se posvetite jedno drugom uz svu pažnju i nežnost. Imaćete bolji osećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete više inicijative. Vašem partneru će vaši predlozi odgovarati i to će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko će vam na prvi pogled delovati ali kada se bolje upoznate shvatićete da ste različiti i da vaša simpatija poseduje osobine koje vama nikako ne prijaju. Prekinućete taj odnos i jedno vreme ćete se osećati razočarano ali će to kratko trajati. Venera će 14. maja praviti se*stil sa Marsom i doneće vam novo poznanstvo sa osobom koja će biti puna vedrine i pozitivne energije. Sa tom osobom možete imati uzbudljivu avanturu ali će vam to biti prijatno iskustvo.

Stariji Blizanci će imati više prilika da uđu u novu emotivnu vezu. Jednu na posletku meseca, a drugu na sredini. Oba pokušaja će se završiti neuspehom. Prva osoba biće nestabilnih emocija, a druga će u svemu videti samo ličnu korist.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh