Svaštara

Horoskop: Ovan, Djevica i Škorpija imaju prekratak fitilj – planu za čas

Ne mogu da se kontrolišu.

Horoskop - Gastro.hr

I dok neki ljudi ostaju smireni i u dramatičnim situacijama, drugi su u stanju da planu i na najmanju sitnicu.

A ako je vjerovati astrolozima, najviše “ljutica” rađa se u tri horoskopska znaka. Provjerite jeste li možda i vi među njima.

Ovan

Tvrdoglavi i često jako živčani Ovnovi skloni su da burno reaguju na svaku sitnicu. Razljutiti ih možete i ako se ne slažete s njihovim stavovima, a vaše kritike najčešće će doživjeti kao ruganje. Vrlo su tvrdoglave naravi i rijetko dopuštaju ikome da im nameće svoje mišljenje i stavove.

Djevica

U ovom znaku rađaju se perfekcionisti koji mogu biti jako kritični prema sebi, ali i drugima ako ne ispunjavaju njihova najčešće previsoka očekivanja. Nešto što neko drugi ne bi ni primijetio, njima bi moglo jako zasmetati i razljutiti ih, pa s njima nikada ne možete znati na čemu ste.

Škorpija

Ponosne Škorpije uvrijedit će i najmanja kritika na račun njihovog izgleda, pogotovo ako im je iznesena iza leđa. Od njih uvijek možete očekivati i jako burnu reakciju, jer su po prirodi svađalice, a ne želite ni da vam postanu neprijatelji, jer znaju biti jako osvetoljubivi. Izbjegavajte ih i kada imaju loš dan, jer će i vaš pokušaj da ih oraspoložite najvjerovatnije završiti svađom, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh